Projekt wizytowek
-
- Gość
Szukam osoby, ktora dobrze i za rozsadne pieniadze zrobi mi projekt wiztytowki biznesowej oraz je wydrukuje. Znacie kogos rzetelnego??
Virus widziałem wizytówki z tej firmy i kilku innych i muszę powiedziec, że niestety ale wyglądają jak za przeproszeniem z d**y wyciągnięte, kiepska jakośc papieru, niewyraźna czcionka, kiepska jakośc wydruku...robią tanio i kiepskiej jakości...
Samaslodycz napisz do mnie na priva to pogadamy na temat tego projektu ale zaznaczam odrazu że nie drukuje!!
Samaslodycz napisz do mnie na priva to pogadamy na temat tego projektu ale zaznaczam odrazu że nie drukuje!!
Pozdrawiam
- Virus
- Bardzo odważny
- Kontakt:
to oczywiste jesli jest za free to niema co oczekiwać ze beda super, ale jeśli zaplacisz i wybieżesz lepszy papier? to napewno niebedą kiepskiej jakościJimmy pisze:Virus widziałem wizytówki z tej firmy i kilku innych i muszę powiedziec, że niestety ale wyglądają jak za przeproszeniem z d**y wyciągnięte, kiepska jakośc papieru, niewyraźna czcionka, kiepska jakośc wydruku...robią tanio i kiepskiej jakości...
- pablo_el_diablo
- Bardzo odważny
[img]http://img9.imageshack.us/img9/1132/newmz.gif[/img]