Projekt wizytowek

Gdzie kupić? Jak znaleźć?... Czyli garść porad na bieżąco !
ODPOWIEDZ
samaslodycz
Gość

wt paź 27, 2009 3:19 pm

Szukam osoby, ktora dobrze i za rozsadne pieniadze zrobi mi projekt wiztytowki biznesowej oraz je wydrukuje. Znacie kogos rzetelnego??
Awatar użytkownika
Virus
Bardzo odważny
Kontakt:

wt paź 27, 2009 3:33 pm

Awatar użytkownika
Jimmy
Zasłużony W Boju

wt paź 27, 2009 4:40 pm

Virus widziałem wizytówki z tej firmy i kilku innych i muszę powiedziec, że niestety ale wyglądają jak za przeproszeniem z d**y wyciągnięte, kiepska jakośc papieru, niewyraźna czcionka, kiepska jakośc wydruku...robią tanio i kiepskiej jakości...

Samaslodycz napisz do mnie na priva to pogadamy na temat tego projektu ale zaznaczam odrazu że nie drukuje!!
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Virus
Bardzo odważny
Kontakt:

wt paź 27, 2009 4:58 pm

Jimmy pisze:Virus widziałem wizytówki z tej firmy i kilku innych i muszę powiedziec, że niestety ale wyglądają jak za przeproszeniem z d**y wyciągnięte, kiepska jakośc papieru, niewyraźna czcionka, kiepska jakośc wydruku...robią tanio i kiepskiej jakości...

Samaslodycz napisz do mnie na priva to pogadamy na temat tego projektu ale zaznaczam odrazu że nie drukuje!!
to oczywiste jesli jest za free to niema co oczekiwać ze beda super, ale jeśli zaplacisz i wybieżesz lepszy papier? to napewno niebedą kiepskiej jakości
Awatar użytkownika
pablo_el_diablo
Bardzo odważny

wt paź 27, 2009 7:11 pm

[img]http://img9.imageshack.us/img9/1132/newmz.gif[/img]
ODPOWIEDZ