Nawet "morale" pojda w odstawke

Przeciez nie wykazalas zainteresowania inteligentnymi czy odwaznymi, tylko wysokimi brunetami o okreslonej specyfikacji. Myle sie?Elle pisze:Dla ciekawskich: NIC tu nie znalazlam
chyba po prostu brak interesujacych, inteligentnych i odwaznych Polakow
Z tego co pamietam to Elle obnizyla swoje wymagania do nawet blondynowVersus pisze:Przeciez nie wykazalas zainteresowania inteligentnymi czy odwaznymi, tylko wysokimi brunetami o okreslonej specyfikacji. Myle sie?Elle pisze:Dla ciekawskich: NIC tu nie znalazlam
chyba po prostu brak interesujacych, inteligentnych i odwaznych Polakow
Przypomina mi to goscia, ktory szukal w ramach budzetu 350 funtow do wynajecia ladnego i duzego 1-bedroom flata w jakims fajnym miejscu w Southampton. Budzet okreslony, wiec nawet nie dzwonil, jesli ktos wystawial cos powyzej 400.
Po nieuchronnych niewypalach wydedukowal, ze przyczyna jego niepowodzen jest to, ze wszystkie angielskie mieszkania to smierdzace malutkie rudery.
Komentowal komentarz ja - Versus. Jeden z sekty ciekawskich :-)
"You and me baby aint nothin but mammalsFoczka pisze:Przepiekny cytat, ale chyba jasno mozna zauwazyc, ze zdrada 6."Nie cudzoloz" jest zlem i nie trzeba byc swietym, zeby komus o tym przypomniec :wink:
No coz.....ten kto jest bez brzechu, niech pierwszy rzuci kamien.....Foczka pisze:Przepiekny cytat, ale chyba jasno mozna zauwazyc, ze zdrada 6."Nie cudzoloz" jest zlem i nie trzeba byc swietym, zeby komus o tym przypomniec :wink:
Pierwsze slysze (czytam)Versus pisze:"You and me baby aint nothin but mammalsFoczka pisze:Przepiekny cytat, ale chyba jasno mozna zauwazyc, ze zdrada 6."Nie cudzoloz" jest zlem i nie trzeba byc swietym, zeby komus o tym przypomniec :wink:
So lets do it like they do on the discovery channel"
znaszli to? ;>
I tutaj wlasciwie to moglabym polemizowac, bo ktos kto juz ten grzech popelnil wie dobrze, ze to wcale takie super uczucie to to nie jest i moglby niewinnych jeszcze przestrzec :wink:gogomen pisze:No coz.....ten kto jest bez brzechu, niech pierwszy rzuci kamien.....Foczka pisze:Przepiekny cytat, ale chyba jasno mozna zauwazyc, ze zdrada 6."Nie cudzoloz" jest zlem i nie trzeba byc swietym, zeby komus o tym przypomniec :wink:
Obawiam sie ze ja jestem grzesznikiem:-D, wiec nie mam zamiaru nikogo moralizowac i pouczac.
Ja uwielbiam polemizowac;-), ciezko mnie przegadac - ponocFoczka pisze:I tutaj wlasciwie to moglabym polemizowac, bo ktos kto juz ten grzech popelnil wie dobrze, ze to wcale takie super uczucie to to nie jest i moglby niewinnych jeszcze przestrzec :wink:gogomen pisze:No coz.....ten kto jest bez brzechu, niech pierwszy rzuci kamien.....Foczka pisze:Przepiekny cytat, ale chyba jasno mozna zauwazyc, ze zdrada 6."Nie cudzoloz" jest zlem i nie trzeba byc swietym, zeby komus o tym przypomniec :wink:
Obawiam sie ze ja jestem grzesznikiem:-D, wiec nie mam zamiaru nikogo moralizowac i pouczac.