Poszukuje Kochanka
Prosze TYLKO o powazne oferty na priva.
Poszukuje mezczyzny w wieku 25-45 lat, niezaleznego finansowo, zmotoryzowanego (ja nie prowadze), ktory potrafi zachowac dyskrecje (jestem w stalym zwiazku).
Powinien byc przystojny, brunet lub blondyn, min 180 cm wzrostu, dobrze zbudowany, bez nadwagi, zadbany, powinien miec muskularna budowe ciala. Powinien byc w Anglii min 3 lata i mowic biegle po angielsku.
Mozemy wyjezdzac za miasto.
O sobie nie pisze nic - uwierz mi bedziesz TYLKO mile rozczarowany :)
Poszukuje mezczyzny w wieku 25-45 lat, niezaleznego finansowo, zmotoryzowanego (ja nie prowadze), ktory potrafi zachowac dyskrecje (jestem w stalym zwiazku).
Powinien byc przystojny, brunet lub blondyn, min 180 cm wzrostu, dobrze zbudowany, bez nadwagi, zadbany, powinien miec muskularna budowe ciala. Powinien byc w Anglii min 3 lata i mowic biegle po angielsku.
Mozemy wyjezdzac za miasto.
O sobie nie pisze nic - uwierz mi bedziesz TYLKO mile rozczarowany :)
Ostatnio zmieniony pt wrz 18, 2009 10:38 pm przez Elle, łącznie zmieniany 1 raz.
Elle
- pablo_el_diablo
- Bardzo odważny
no wstaw chociaz zdjecie, moze byc bez twarzy :D
[img]http://img9.imageshack.us/img9/1132/newmz.gif[/img]
Swoja droga jaki ten swiat niesprawiedliwy; kobieta moze sobie ustawic 'filtry' i podac liczne kryteria a i tak ktos sie pewnie "zlowi".
Gdyby facet zglosil chocby zblizone zapotrzebowanie, czyli typu : poszukuje obdarzonej w a la Dancewicz klatke piersiowa, 90/60/90 +/- 5%, 18-30 lat z wlasnym lozkiem wodnym i kajdankami, to zglosiloby sie co najwyzej paru robiacych sobie jaja 15latkow, pare pan niezbyt ciezkich obyczajow wraz z uszczegolowiona oferta handlowa, ewentualnie jedna pani ktora spelnia wymagania, aczkolwiek sama jeszcze rok temu byla facetem.
I na dodatek sam nie wiem po co to pisze.
Gdyby facet zglosil chocby zblizone zapotrzebowanie, czyli typu : poszukuje obdarzonej w a la Dancewicz klatke piersiowa, 90/60/90 +/- 5%, 18-30 lat z wlasnym lozkiem wodnym i kajdankami, to zglosiloby sie co najwyzej paru robiacych sobie jaja 15latkow, pare pan niezbyt ciezkich obyczajow wraz z uszczegolowiona oferta handlowa, ewentualnie jedna pani ktora spelnia wymagania, aczkolwiek sama jeszcze rok temu byla facetem.
Perfekcje tworza rzeczy male, lecz ona sama jest wielka.
Po co te komentarze?
Ja naprawde szukam tylko powaznej znajomosci.
Zdjecia nie bedzie bo zalezy mi na prywatnosci. A zdjecie bez twarzy - no coz moze tresc na to nie wskazuje ale ja jestem bardzo powazna i odpowiedzialna osoba.
Ja naprawde szukam tylko powaznej znajomosci.
Zdjecia nie bedzie bo zalezy mi na prywatnosci. A zdjecie bez twarzy - no coz moze tresc na to nie wskazuje ale ja jestem bardzo powazna i odpowiedzialna osoba.
Elle
Kobieta i tak ma ciezsze zycie, wiec nie ma co tutaj kwestii niesprawiedliwosci poruszacVersus pisze:Swoja droga jaki ten swiat niesprawiedliwy; kobieta moze sobie ustawic 'filtry' i podac liczne kryteria a i tak ktos sie pewnie "zlowi".

Wymagania trzeba miec, ale i tak rzadko moga byc spelnione :wink:
Ty wyskakujesz z 90-60-90 itd, ale ona nie podala na mniej niz 20 cali nie wsiadam

I czy to nasza wina, ze ten swiat juz jest tak zbudowany :wink:
Kobiety rzadza

When I am good I am good, when I am bad I am very good...;>
Ja po prostu znam swoja wartosc, a cenie sie wysoko i nie zadowole sie byle czym.
Jesli ktos ma z tym problem - to trudno.
Wymagan nie obnize nigdy bo wszystko za co sie biore robie porzadnie.
Jak calowac to krolewicza, jak krasc to miliony
Jesli ktos ma z tym problem - to trudno.
Wymagan nie obnize nigdy bo wszystko za co sie biore robie porzadnie.
Jak calowac to krolewicza, jak krasc to miliony

Elle
W-wa ?
[img]http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-253.gif[/img]
[b]Będziesz pisał na temat, nie będziesz spamował, będziesz...[/b]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/6522/ubd3874.png[/img]
[b]Będziesz pisał na temat, nie będziesz spamował, będziesz...[/b]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/6522/ubd3874.png[/img]
To przepraszam, ze tak w zycie z buciorami, ale ktory to juz bedzie?Elle pisze:Nawiazujac do komentarza Versusa ze bedzie latwo kogos takiego znalezc - nieprawda - nie zawsze to bylo proste

When I am good I am good, when I am bad I am very good...;>