Oczywiscie mialam na mysli karme :wink: i to nie Boogeyman, ktorego podstawa istnienia byla wiara w niego :wink:
Ewelina_ pisze:Dobra przyznaję, że Twojego poczucia moralności nie wzięłam pod uwagę. Przepraszam, mogłam o tym pomyśleć...Elle pisze:Ludzie!!!!!Ewelina_ pisze: To jedziemy :D
Tak porównuje dwa tematy Goliata/zdzislawa i Elle.
Obydwoje szukają tego samego, czyli ,,urozmaicenia'' :)
Biedny goliat może i miał odpowiedz ale też go zaszczuliśmy, kobiecie jest łatwiej znaleźć ,,urozmaicenie'' a to dlatego, że facetów chętnych jest więcej.
Ale czy aby w tych dwóch przypadkach to się nazywa ,,urozmaicenie'' ?
Też jestem zdania by nie robić tego komuś co mi niemiłe. Swoje zachcianki można zawsze przekierować na coś innego .. Moim zdaniem Elle powinna zapytać męża czy nie miałby ochoty na swingers
czy inne trójkąty.
A znając rodzaj męski po kilku namowach pewnie by miała problem byłby rozwiązany.
ja tez mam morale!!! Zaden swing nie wchodzi w gre.
Pozatym nie moglabym patrzec jak moj partner zadaje sie z kims innym.
Co robi poza moimi plecami - nie wiem, ale zawsze ma sie nadzieje ze nic.
Nadzieja matka głupich w tym przypadku to strzał w dziesiątkę :D
Zabrakło mi alternatywnych wyjść z tej sytuacji. :) Ale skrycie myślę, że taki widok Twojego partnera z inną mógłby w jakiś sposób uświadomić parę rzeczy Tobie. ;)
Bo u facetow to cecha wrodzona ;-)Ewelina_ pisze: Ale to dziwne, swoją drogą zdzisław/goliat nie został nazwany nimfomanem i chyba tylko w skrajnych przypadkach mężczyźni tak są nazywani a sami więcej przedstawiają cech nimfomanii.
A równouprawnienie gdzie ?Versus pisze:Bo u facetow to cecha wrodzona ;-)Ewelina_ pisze: Ale to dziwne, swoją drogą zdzisław/goliat nie został nazwany nimfomanem i chyba tylko w skrajnych przypadkach mężczyźni tak są nazywani a sami więcej przedstawiają cech nimfomanii.
Ja wlasnie jestem za rownouprawnieniem :oEwelina_ pisze:A równouprawnienie gdzie ?Versus pisze:Bo u facetow to cecha wrodzona ;-)Ewelina_ pisze: Ale to dziwne, swoją drogą zdzisław/goliat nie został nazwany nimfomanem i chyba tylko w skrajnych przypadkach mężczyźni tak są nazywani a sami więcej przedstawiają cech nimfomanii.