Czyli Panowie, jak ktos chetny moje PW otwarte na aplikacje

Elle nie dziekuj

Versus, ekstra pomysł, ja bardzo chętnie zasiądę w komisji rekrutacyjnej! Też lubię brunetów...Versus pisze:Swoja droga bylo by w dobrym tonie, gdyby nasza waska publika mogla monitorowac ilosc naplywajacych aplikacji ;>
A co powiesz na odwrotna kolejnosc?Celtka pisze:A jak zasiądziemy we dwie z Foczką to wybranie idealnego kandydata murowane :)
A potem już możemy rekrutować dalej na własne potrzeby
a to niby ja nieporządny jestem, hmmm...Foczka pisze:Hmmm tu sie zglosza tylko poŻadni, na porzadnych to bym nie liczyla![]()
Spojrz taki gosciu z opisu, czy on bedzie szukal panny na forum?! I ustawial sie na randki? Od tego to on ma ludzi
Ej, srednio trafione porownanie; czy ja podalem specyfikacje techniczna organu rozrodczego typu rozciagliwosc, srednica, obwod?Foczka pisze:Wymagania trzeba miec, ale i tak rzadko moga byc spelnione :wink:Versus pisze:Gdyby facet zglosil chocby zblizone zapotrzebowanie, czyli typu : poszukuje obdarzonej w a la Dancewicz klatke piersiowa, 90/60/90 +/- 5%, 18-30 lat z wlasnym lozkiem wodnym i kajdankami, to zglosiloby sie co najwyzej paru robiacych sobie jaja 15latkow, pare pan niezbyt ciezkich obyczajow wraz z uszczegolowiona oferta handlowa, ewentualnie jedna pani ktora spelnia wymagania, aczkolwiek sama jeszcze rok temu byla facetem.
Ty wyskakujesz z 90-60-90 itd, ale ona nie podala na mniej niz 20 cali nie wsiadam![]()
Tutaj jestem zmuszona polemizowacVersus pisze:Ej, srednio trafione porownanie; czy ja podalem specyfikacje techniczna organu rozrodczego typu rozciagliwosc, srednica, obwod?Foczka pisze:Wymagania trzeba miec, ale i tak rzadko moga byc spelnione :wink:Versus pisze:Gdyby facet zglosil chocby zblizone zapotrzebowanie, czyli typu : poszukuje obdarzonej w a la Dancewicz klatke piersiowa, 90/60/90 +/- 5%, 18-30 lat z wlasnym lozkiem wodnym i kajdankami, to zglosiloby sie co najwyzej paru robiacych sobie jaja 15latkow, pare pan niezbyt ciezkich obyczajow wraz z uszczegolowiona oferta handlowa, ewentualnie jedna pani ktora spelnia wymagania, aczkolwiek sama jeszcze rok temu byla facetem.
Ty wyskakujesz z 90-60-90 itd, ale ona nie podala na mniej niz 20 cali nie wsiadam![]()
A tam, powszechnie wiadomo, ze dostepne sa upgrade'y!Foczka pisze:
tak samo jestesmy zdane na laske matki natury), plus dodales talie i jeszcze obwod bioder![]()
![]()
![]()
Foczka pisze: Malo brakowalo, a jeszcze podalbys "glebokosc" i dopuszczlna licze poprzednich partnerow
buhahahah i niedługo remontVersus pisze:A tam, powszechnie wiadomo, ze dostepne sa upgrade'y!Foczka pisze:
tak samo jestesmy zdane na laske matki natury), plus dodales talie i jeszcze obwod bioder![]()
![]()
![]()
Foczka pisze: Malo brakowalo, a jeszcze podalbys "glebokosc" i dopuszczlna licze poprzednich partnerow
Jak widzisz nie zrobilem tego, ale czerpiac z jezyku MOT'u to raczej nazwalbym sucho i szorstko przebiegiem ;>;>