wpierw mnie przefarbuj wlosy, i delikatnie rozciagnij :)Foczka pisze:I wszystko jasne![]()
Elle masz kandydata na quick one, ale niemy
Poszukuje Kochanka
- Virus
- Bardzo odważny
- Kontakt:
Foczka pisze:No ba, ale on mysli o klacji ze sniadaniem i to bez wyjakania slowa :wink:Ewelina_ pisze:Co ty mi tu sugerujesz, że ja zboczona ? Ja tu moralności bronię w zaparte !!! :)Foczka pisze: Hmmm to byla metafora, Ewelina Ty maly zboczuchu![]()
NAwet ten pan myśli o siadaniu ! :
Versus pisze:Wlasnie; gdybym w istocie wsiadl na kolezanke, to zwaz, ze kol. Elle nie mialaby potrzeby utowrzenia takiego watku lekko i ostroznie liczac przez rok
Ewela ja tez jestem wzor cnot, bede Cie wspierac

Laski, przepraszam, przepraszam, troszke zbaczam z tematu, ale w ktora to strone te 100 km od W-wy??? Nigdy o spaniu z ksiezniczka nie slyszalam,a mieszkalam przy wylotowce na Gdansk- tam powinno bylo dotrzec, co? :) Matko - pewnie obracalam sie w niewlasciwych kregach i dlatego teraz mam za swoje... :D
Uzylas slowo "laski", wiec wybaczamy :wink:
Konkretnie miedzy Łodzia a Warszawa
Ale Ella chciala calowac ksiecia, u nas zeby miec ksiecia trzeba zaczac od zaby
p.s. no mnie sie za bardzo spanie z ksiezniczka nie przyda :wink:
Konkretnie miedzy Łodzia a Warszawa

When I am good I am good, when I am bad I am very good...;>
Foczka pisze:
No, no, ostroznie Foczka z takimi deklaracjami. Z tego co gdzies zauwazylam deklarowalas, ze nie jestes mezatka... - Diabli wiedza na co Ci przyjdzie po kilku latach malzenstwa... Wiesz... Moze nawet ksiezniczka bedzie lepsza...

PS. Kurcze, a ja calowalam niejedna zabe i nic z tego nie wyszlo, no... Moze mam jakiegos wirusa???

Aaaaaaaaaaaaaaaa, a jak od strony Lodzi to na Chomiczowke moglo nie dotrzec :)
O mamo, obys sie mylilaCeltka pisze:Foczka pisze:
No, no, ostroznie Foczka z takimi deklaracjami. Z tego co gdzies zauwazylam deklarowalas, ze nie jestes mezatka... - Diabli wiedza na co Ci przyjdzie po kilku latach malzenstwa... Wiesz... Moze nawet ksiezniczka bedzie lepsza...:D
PS. Kurcze, a ja calowalam niejedna zabe i nic z tego nie wyszlo, no... Moze mam jakiegos wirusa???![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaa, a jak od strony Lodzi to na Chomiczowke moglo nie dotrzec :)

A jeszcze z nia spac

Virus to tutaj grasuje

No moglo nie dotrzec, bo to tylko w centralnej PL obowiazuje

Spokojnie, jeszcze kilka "panien" z centralnej PL poszukujacych kochankow i wszystko bedziesz wiedziala :wink:
Przy tej to nawet ja sie ucze
Ciekwe czy sie pochwali ile to zdobyczy udalo sie jej upolowac
Przy tej to nawet ja sie ucze

Ciekwe czy sie pochwali ile to zdobyczy udalo sie jej upolowac

Oj, Foczka, jak ona poluje przez to forum to raczej skazana na niepowodzenie...
A tak w ogóle to dlaczego, przepraszam, Elle, hę? Dlaczego nie 'Pani' lub 'Twój Styl'? Czy to aby nie jakaś krypotoreklama? Co na to Pani Administrator, hehe?

A tak w ogóle to dlaczego, przepraszam, Elle, hę? Dlaczego nie 'Pani' lub 'Twój Styl'? Czy to aby nie jakaś krypotoreklama? Co na to Pani Administrator, hehe?
Buhahahahaha Elle to przeciez imie :wink:
Nie ma co sie na sile wszedzie spiskow i kryptoreklam doszukiwac
Hmmm ale jak cos to ja niedlugo zbiorke oglosze na ratowanie fok
Niepowodzenie mowisz hmmmm ja jakos mam dziwne przeczcie, ze w tej sytuacji to bedzie jak manna z nieba dla panow szukajacych "chwileczki zapomnienia"
p.s. ale mala rada dla nich, moze warto o ksiazeczke zdrowia zapytac
Nie ma co sie na sile wszedzie spiskow i kryptoreklam doszukiwac

Hmmm ale jak cos to ja niedlugo zbiorke oglosze na ratowanie fok

Niepowodzenie mowisz hmmmm ja jakos mam dziwne przeczcie, ze w tej sytuacji to bedzie jak manna z nieba dla panow szukajacych "chwileczki zapomnienia"

p.s. ale mala rada dla nich, moze warto o ksiazeczke zdrowia zapytac

Oj Foczka, Foczka, marzycielko...

Naprawdę sądzisz, że w takich obrodziło to forum???Elle pisze:
Poszukuje mezczyzny w wieku 25-45 lat, niezaleznego finansowo, zmotoryzowanego (ja nie prowadze), ktory potrafi zachowac dyskrecje (jestem w stalym zwiazku).
Powinien byc przystojny, najchetniej brunet, min 183 cm wzrostu, dobrze zbudowany, bez nadwagi, zadbany, powinien miec muskularna budowe ciala. Powinien byc w Anglii min 3 lata i mowic biegle po angielsku.

No dzieki za sprowadzenie mnie na ziemie
Ciekawe czy ona podala swoj popawny opis
bo wtedy moze sie okazac, ze co drugi to ma wlasnie taki rysopis :wink:
A swoja droga, pisala, ze chce Ksiecia wiec moze to ogloszenie to lepiej do gazety

Ciekawe czy ona podala swoj popawny opis

A swoja droga, pisala, ze chce Ksiecia wiec moze to ogloszenie to lepiej do gazety

Hm, ja myślę, że to trza od razu wyżej. Karol zdeczka za stary i fizjonomia też nie spełnia oczekiwń, ale już William ewentualnie (niezależny finansowo z pewnością, tylko że, kurna, blondyn...), a i Harry za kilka dni się załapie na przedział wiekowy 25-45 (sprawdziłam w Wikipedii - ma urodziny we wtorek :) Tylko Harry to też nie wiem czy odpowiedni wzrost, no do bruneta też mu daleko, no i w ogóle nie wiem czy spełnia oczekiwania...