Własna firma - program
Pracuje we własnej firmie, jestem swoim szefem co było niegdyś marzeniem
długo szukałem dobrego programu do faktur aż w końcu trafiłem na Faktura Small Business Handel. To ciekawy program do wystawiania faktur z magazynem. Dodatkowo ma JPK i wiele funkcji z których korzystam. Testowanie jest darmowe. Warto sprawdzić go jeżeli ktoś szuka czegoś takiego.

Garbek gratuluję spełnienia marzeń. Sam prowadzę firmę i wiem, że to ciężki kawałek chleba. Skoro zaczynasz swoją przygodę z firmą, to nie musisz od razu brać płatnego programu do faktur. Często około 15 faktur na miesiąc jest bezpłatnych. Podejrzewam, że zanim rozkręcisz firmę tyle mniej więcej będziesz wystawiać. Teraz praktycznie wszystkie dokumenty trzymamy na komputerze, więc warto zadbać o jego bezpieczeństwo. Wiem z własnego doświadczenia jak poleciał mi system i jak czekałem na wieści od informatyka. Teraz mam program hdclone-portable https://www.vebo.pl/hdclone-portable dzięki któremu mam zrobioną kopię systemu i już się nie martwię. Dodatkowo pamiętaj o antywirusie.
-
- Gość
- Kontakt:
My wsytawiamy bez żadnego programu. Wystarczy wszak powielanie templates, czyli stałego wzoru. W praktyce przeklajamy stare faktury i zmieniamy tylko wielkości.