Kobieta/Mężczyzna kocha inaczej.
- szczecinianin
- Nowicjusz
- Kontakt:
W poszukiwaniu źródeł patologii NARCYZM.
Cyganka w Birmingham pociesza kobiety zaniedbywane przez Panów,wmawia że spotkają tego jedynego księcia z bajki za 50-100 funtów/5 minut.
W kolejce stoi ok.50 kobiet.
Więc krótko NARCYZM domaga się oceny i na podstawie tego EGO próżności buduje fikcje bajki o sobie.
Największym wrogiem żebraka ( emigranta) był ten kto dał jemu datek (pracę) ucząc żebractwa (pracowania na Pana).
Największym wrogiem kobiety jest ten kto powiedział jej że jest piękna bo Ona w to uwierzyła lecz chodziło o coś innego Narcyzm.
Psychoanaliza podchodzi do tego zagadnienia szerzej, mówiąc, że jest to stan psychiczny, polegającyna skierowaniu libido do wewnątrz, wówczas ego staje się obiektem seksualnym.
W tym sensie można wyróżnić dwa rodzaje narcyzmu: narcyzm pierwotny i narcyzm wtórny. Narcyzm pierwotny jest stanem małego dziecka, w którym popędy są nieukierunkowane i nie nastąpiła jeszcze kateksja obiektu.
Okres narcyzmu pierwotnego kończy się w momencie uświadomienia sobie przez dziecko własnej odrębnościoraz zależności od innych (jest to moment, który waży na całym późniejszym życiu "mów mi że jestem piękna bo odejdę do innego").
Jeżeli rozwój przebiega prawidłowo dziecko jest w stanie zrezygnować z nieprawdziwego przekonania o własnej omnipotencji i bez większego uszczerbku wejść w stan narcyzmu wtórnego kiedy to zauważa, że własnepotrzeby może zaspokajać przy użyciu przedmiotów i innych ludzi (np.adoratorów).
W tym miejscu następuje wspomniane wiązanie z obiektem (kateksja). Siła wiązania oraz jego charakter zależeć od tej pory będą od wieluczynników, zarówno środowiskowych, jak i w późniejszym wieku, osobowościowych.
Każdy ma swoje 5 minut,czas mija, pozdrawiam.
Cyganka w Birmingham pociesza kobiety zaniedbywane przez Panów,wmawia że spotkają tego jedynego księcia z bajki za 50-100 funtów/5 minut.
W kolejce stoi ok.50 kobiet.
Więc krótko NARCYZM domaga się oceny i na podstawie tego EGO próżności buduje fikcje bajki o sobie.
Największym wrogiem żebraka ( emigranta) był ten kto dał jemu datek (pracę) ucząc żebractwa (pracowania na Pana).
Największym wrogiem kobiety jest ten kto powiedział jej że jest piękna bo Ona w to uwierzyła lecz chodziło o coś innego Narcyzm.
Psychoanaliza podchodzi do tego zagadnienia szerzej, mówiąc, że jest to stan psychiczny, polegającyna skierowaniu libido do wewnątrz, wówczas ego staje się obiektem seksualnym.
W tym sensie można wyróżnić dwa rodzaje narcyzmu: narcyzm pierwotny i narcyzm wtórny. Narcyzm pierwotny jest stanem małego dziecka, w którym popędy są nieukierunkowane i nie nastąpiła jeszcze kateksja obiektu.
Okres narcyzmu pierwotnego kończy się w momencie uświadomienia sobie przez dziecko własnej odrębnościoraz zależności od innych (jest to moment, który waży na całym późniejszym życiu "mów mi że jestem piękna bo odejdę do innego").
Jeżeli rozwój przebiega prawidłowo dziecko jest w stanie zrezygnować z nieprawdziwego przekonania o własnej omnipotencji i bez większego uszczerbku wejść w stan narcyzmu wtórnego kiedy to zauważa, że własnepotrzeby może zaspokajać przy użyciu przedmiotów i innych ludzi (np.adoratorów).
W tym miejscu następuje wspomniane wiązanie z obiektem (kateksja). Siła wiązania oraz jego charakter zależeć od tej pory będą od wieluczynników, zarówno środowiskowych, jak i w późniejszym wieku, osobowościowych.
Każdy ma swoje 5 minut,czas mija, pozdrawiam.
- globares
- Bardzo odważny
- Kontakt:
nie dziwię się że nikt nie odważył się rozwinąć wątku.
a może jednak?
Mężczyzna żeby poczuć miłość musi poczuć sex.
Kobieta żeby poczuć sex musi poczuć miłość.
Oczywiście wyjątki potwierdzają regułę.

a może jednak?

Mężczyzna żeby poczuć miłość musi poczuć sex.
Kobieta żeby poczuć sex musi poczuć miłość.
Oczywiście wyjątki potwierdzają regułę.

Ciężko, ciężko żyć na świecie,
Kiedy płacze się i szlocha,
Jeszcze ciężej żyć bez kogoś,
Kogo się ogromnie kocha.
Kogo się ogromnie kocha.
- globares
- Bardzo odważny
- Kontakt:
ale w realu, bo virtualnie to nie to samo, chyba że się siebie wstydzisz.
ale nie przejmuj się że jesteś mniej napakowana ode mnie.
nie każdy ma to szczęście żeby być taki piękny jak ja.
ale za to jestem skromny i nieśmiały
ale nie przejmuj się że jesteś mniej napakowana ode mnie.
nie każdy ma to szczęście żeby być taki piękny jak ja.
ale za to jestem skromny i nieśmiały

Kogo się ogromnie kocha.
Kogo się ogromnie kocha.
bite me
skromny i niesmialy
i na pewno nie masz poczucia humoru.
Ok, kawa na lawe, Soton nie jest az tak olbrzymie, pewnie i tak na sibie wpadniemy predzej czy pozniej.
Napakowany mowisz? Odwiedzasz jakies gym w Soton?
p.s. ja sie siebie nie wstydze, dlatego pozwalam sie sama sobie ogladac nago

i na pewno nie masz poczucia humoru.
Ok, kawa na lawe, Soton nie jest az tak olbrzymie, pewnie i tak na sibie wpadniemy predzej czy pozniej.
Napakowany mowisz? Odwiedzasz jakies gym w Soton?
p.s. ja sie siebie nie wstydze, dlatego pozwalam sie sama sobie ogladac nago

When I am good I am good, when I am bad I am very good...;>
- globares
- Bardzo odważny
- Kontakt:
nigdy nie chodziłem na siłownie, bo wyglądałbym jak mutant.
wystarczy mi to co mi bozia dała.
a ja wole się nago nie oglądać za często bo się podniecam na ten widok ;)
wystarczy mi to co mi bozia dała.
a ja wole się nago nie oglądać za często bo się podniecam na ten widok ;)
Kogo się ogromnie kocha.
Kogo się ogromnie kocha.
Znam to, jak ide pod prysznic i zaczne sie masowac tym zelem to nie moge przestac
Czyli wracajac do tematu, kobieta i mezczyzna sa bardzo podobni

Czyli wracajac do tematu, kobieta i mezczyzna sa bardzo podobni

When I am good I am good, when I am bad I am very good...;>