Witam :)
Chciała bym się dowiedzieć czy wie ktoś coś na temat warkoczyków robionych w Southampton. Znajoma chciała by sobie takie coś zrobić na głowie, ale pojęcia nie mam gdzie znajdziemy kogoś kto to robi i przy okazji się na tym zna by zrobić dobrze. Każda informacja w tym temacie będzie przydatna. Szukałam w google ale wiele nie znalazłam :/ z góry dziękuje!
Warkoczyki
Hej
podejrzewam, ze bedziesz musiala poszukac salonow fryzjerskich oferujacych "African Caribbean hairstyles", bo tam najczesciej specjalizuja sie w warkoczykach:-) jest jeden chyba w centrum na Above Bar street niedaleko nowo wybudowanego budynku urzedu miasta, niedaleko Subway , KFC i Chinskiej restauracji. Wpisz w Google African hairstyles Southampton, powinno wyskoczyc:-)
Pozdr
A
podejrzewam, ze bedziesz musiala poszukac salonow fryzjerskich oferujacych "African Caribbean hairstyles", bo tam najczesciej specjalizuja sie w warkoczykach:-) jest jeden chyba w centrum na Above Bar street niedaleko nowo wybudowanego budynku urzedu miasta, niedaleko Subway , KFC i Chinskiej restauracji. Wpisz w Google African hairstyles Southampton, powinno wyskoczyc:-)
Pozdr
A
---Wonderful girl. Either I'm going to kill her or I'm beginning to like her---
http://www.facebook.com/group.php?gid=107706082622316
lepiej późno...
lepiej późno...