Przedłużanie włosów
- madziula
- Bardzo odważny
moge tylko powiedziec ze kolezanka z ktora jakis rok temu pracowalam miala przedluzane wlosy. Jak sie okazalo zalowala bo wlosy po niedlugim czasie tak sie poplataly i zmatowialy ze musiala sciagnac, czy sciac nie pamietam juz. Ale byc moze wszystko zalezy tez od techniki i od salonu, i osoby wykonujacej. Ona napewno by Ci odradzila.
Semper fidelis
- didi05-88
- Zaczyna Działać
ja mialam na tak zwany ''klej'' do wlosow... w prawdzie moje wlosy jakos to wytrzymaly i nie byly bardzi zniszczone ''po'' ale jednak jest to obciazenie...nie polecam na klej...najlepiej na mikroringi albo metoda racoon.... a jeszcze lepiej jak kupisz sobie wloski clip in!! zakladasz kiedy chcesz,sciagasz kiedy chcesz...latwo,super efekt bez niszczenia wlosow!! tylko musisz kupic wloski dobrej jakosci,najlepiej europejskie,...a jak beda dobrej jakosci to i bardzo dlugo bedziesz je uzywac... pytaj jesli jeszcze cos pominelam :-)
- didi05-88
- Zaczyna Działać
jesli chodzi o ceny to tak.... wlosy ''wplatane'' w twoje naturalne-120 a na ten klej co Ci pislalam-okolo 300 funtow,ale nie polecam....do czesania masz specjalna szczotke z wlosia.nie mozesz czesac ich plastikowymi przyrzadami. a to ''clip in'' w internecie mozesz sobie to zamowc,koszt rzedu 30-50, i najmniej problemu!! mozesz tez kupic w sklepie na derbach w takiej malej niby apteczce
siostra to kiedy dlugasne niczym sis wlos bedziesz miec

[img]http://img.userbars.pl/23/4487.png[/img] [img]http://img.userbars.pl/32/6346.gif[/img]
Bóg mnie stworzył,diabeł opętał.Na zawsze będę
grzeszna i święta...
gg:2306643
Bóg mnie stworzył,diabeł opętał.Na zawsze będę
grzeszna i święta...
gg:2306643
- madziula
- Bardzo odważny
siostra masz tak ladne wloski i zdrowe i mi tu nie mow ze nie bo widzialam sama i uwage zwrocilam, po co Ci przedluzanie poczekaj rok i bedziesz miala dlugie, ba i swoje, a tak nie wiesz po kim to...
Semper fidelis