beauty salons

Czyli groch z kapustą.
Wszystko co nie pasuje do innych działów.
Awatar użytkownika
didi05-88
Zaczyna Działać

sob cze 21, 2008 11:24 pm

oj tak... co prawda to prawda... dziewczyny,jesli chcecie kontakt do dobrej fryzjerki,moge podac...jeszcze nie jest tu znana,bo dopiero niedawno przyjechala,ale musze przyznac SZCZERZE ze dziewczyna sie z nozyczkami w rekach urodzila!!
Awatar użytkownika
madziula
Bardzo odważny

ndz cze 22, 2008 1:20 pm

Ja popieram opinie Siostry, nie ma lepszej fryzjerki niz Beata :!: Ja chodze do niej, moje dwie siostry, bratowa, bratowej siostra i kolezanki, i zadnych krytyk wszystkie jestesmy zadowolone. Beata ma to cos w rekach ze jak nawet koncowki podcina to sie wlosy ukladaja po naszej mysli, szybciej rosna i sa o wiele zdrowsze. Jesli chodzi o kolorowanie, pasemka balejaze itp to jest bardzo dokladna i nie robi " na odwal sie". Mam duzo wlosow i dlugie i poswiecila ponad 4 godziny, gdy bylam u niej ostatnio, a w ogole nie policzyla sobie za to wiecej jak coniektorzy potrafia...
Szczerze polecam Beate.
Semper fidelis
kasza
Gość

ndz cze 22, 2008 4:04 pm

Zgadza sie, Beata jest dobra fryzjerka. Polecam
bruno00
Nowicjusz

wt paź 13, 2009 10:25 am

a moze ktos slyszał o polskiej kosmetyczce w portsmouth. moja gorsza połowa poszukuje, jako że nie ma zaufania do angielskich.
son of the blue sky
gg8299338
Undercover
Nowicjusz

ndz paź 18, 2009 11:43 pm

madziula pisze:Ja popieram opinie Siostry, nie ma lepszej fryzjerki niz Beata :!: Ja chodze do niej, moje dwie siostry, bratowa, bratowej siostra i kolezanki, i zadnych krytyk wszystkie jestesmy zadowolone. Beata ma to cos w rekach ze jak nawet koncowki podcina to sie wlosy ukladaja po naszej mysli, szybciej rosna i sa o wiele zdrowsze. Jesli chodzi o kolorowanie, pasemka balejaze itp to jest bardzo dokladna i nie robi " na odwal sie". Mam duzo wlosow i dlugie i poswiecila ponad 4 godziny, gdy bylam u niej ostatnio, a w ogole nie policzyla sobie za to wiecej jak coniektorzy potrafia...
Szczerze polecam Beate.
Dla mnie Beata Z Portswood tez jest najlepsza fryzjerka :lol: Naprawde swietnie strzyze, koloru nigdy u niej nie robilam bo ma wygorowane ceny.
Ale moj chlopak byl bardzo niezadowolony jak go kiedys zabralam ze soba. Mowi ze woli zaplacic wiecej i byc ostrzyzony jak czlowiek, poza tym przeszkadzalo mu ze w miedzyczasie palila papierosa :shock:
Undercover
---------------------------
"Just because you can, it doesn't mean you should"

MY NIE IMIGRUJEMY, MY KOLONIZUJEMY
Awatar użytkownika
pablo_el_diablo
Bardzo odważny

pn paź 19, 2009 1:21 pm

Undercover pisze:
madziula pisze:Ja popieram opinie Siostry, nie ma lepszej fryzjerki niz Beata :!: Ja chodze do niej, moje dwie siostry, bratowa, bratowej siostra i kolezanki, i zadnych krytyk wszystkie jestesmy zadowolone. Beata ma to cos w rekach ze jak nawet koncowki podcina to sie wlosy ukladaja po naszej mysli, szybciej rosna i sa o wiele zdrowsze. Jesli chodzi o kolorowanie, pasemka balejaze itp to jest bardzo dokladna i nie robi " na odwal sie". Mam duzo wlosow i dlugie i poswiecila ponad 4 godziny, gdy bylam u niej ostatnio, a w ogole nie policzyla sobie za to wiecej jak coniektorzy potrafia...
Szczerze polecam Beate.
Dla mnie Beata Z Portswood tez jest najlepsza fryzjerka :lol: Naprawde swietnie strzyze, koloru nigdy u niej nie robilam bo ma wygorowane ceny.
Ale moj chlopak byl bardzo niezadowolony jak go kiedys zabralam ze soba. Mowi ze woli zaplacic wiecej i byc ostrzyzony jak czlowiek, poza tym przeszkadzalo mu ze w miedzyczasie palila papierosa :shock:
no wiec co to za najlepsza fryzjerka, ze narzekasz, moze poprostu malo ich znasz, a chlopaaka wyslij do ktorego kolwoieik ciapata oni sie znaja i nie biora duzo
[img]http://img9.imageshack.us/img9/1132/newmz.gif[/img]
domesticcleaner
Gość

śr lis 04, 2009 11:15 pm

pierdu pierdu everybody a ja jezdze sobie od dawna i grupa moich kolezanek do Magdy w Newbury i to sie nazywa profesjonalistka,dziewczyna jest poprostu niezrownana w tym co wyczynia z wlosami :D
Awatar użytkownika
lunafly
Bardzo odważny

czw lis 05, 2009 8:37 pm

domesticcleaner pisze:pierdu pierdu everybody a ja jezdze sobie od dawna i grupa moich kolezanek do Magdy w Newbury i to sie nazywa profesjonalistka,dziewczyna jest poprostu niezrownana w tym co wyczynia z wlosami :D
...sam tez zadzierasz tu z jakims pierdu pierdu...to moze nam powiesz cos wiecej coz to za mistrzyni nozyczek, moze jakies namiary he etc...
Obrazek
lenuscompany
Gość

ndz sty 03, 2010 11:52 pm

ooo :D widze ze ktos puscil pare z ust :evil: teraz wszystkie beda jezdzic do Magdy.dziewczyna fantastycznie robi balejaze,pasemka i ciecia.Ma tez sprzet do ciecia na goraco,rewelka nie mam juz problemu z czesto rozdwajajacymi sie koncowkami. wczesniej chodzilam do Beaty,obcina dobrze ale w kolorach zdecydowanie preferuje Magde
Nie ma mnie ...
ODPOWIEDZ