beauty salons
- didi05-88
- Zaczyna Działać
oj tak... co prawda to prawda... dziewczyny,jesli chcecie kontakt do dobrej fryzjerki,moge podac...jeszcze nie jest tu znana,bo dopiero niedawno przyjechala,ale musze przyznac SZCZERZE ze dziewczyna sie z nozyczkami w rekach urodzila!!
- madziula
- Bardzo odważny
Ja popieram opinie Siostry, nie ma lepszej fryzjerki niz Beata
Ja chodze do niej, moje dwie siostry, bratowa, bratowej siostra i kolezanki, i zadnych krytyk wszystkie jestesmy zadowolone. Beata ma to cos w rekach ze jak nawet koncowki podcina to sie wlosy ukladaja po naszej mysli, szybciej rosna i sa o wiele zdrowsze. Jesli chodzi o kolorowanie, pasemka balejaze itp to jest bardzo dokladna i nie robi " na odwal sie". Mam duzo wlosow i dlugie i poswiecila ponad 4 godziny, gdy bylam u niej ostatnio, a w ogole nie policzyla sobie za to wiecej jak coniektorzy potrafia...
Szczerze polecam Beate.

Szczerze polecam Beate.
Semper fidelis
-
- Nowicjusz
Dla mnie Beata Z Portswood tez jest najlepsza fryzjerkamadziula pisze:Ja popieram opinie Siostry, nie ma lepszej fryzjerki niz BeataJa chodze do niej, moje dwie siostry, bratowa, bratowej siostra i kolezanki, i zadnych krytyk wszystkie jestesmy zadowolone. Beata ma to cos w rekach ze jak nawet koncowki podcina to sie wlosy ukladaja po naszej mysli, szybciej rosna i sa o wiele zdrowsze. Jesli chodzi o kolorowanie, pasemka balejaze itp to jest bardzo dokladna i nie robi " na odwal sie". Mam duzo wlosow i dlugie i poswiecila ponad 4 godziny, gdy bylam u niej ostatnio, a w ogole nie policzyla sobie za to wiecej jak coniektorzy potrafia...
Szczerze polecam Beate.

Ale moj chlopak byl bardzo niezadowolony jak go kiedys zabralam ze soba. Mowi ze woli zaplacic wiecej i byc ostrzyzony jak czlowiek, poza tym przeszkadzalo mu ze w miedzyczasie palila papierosa

Undercover
---------------------------
"Just because you can, it doesn't mean you should"
MY NIE IMIGRUJEMY, MY KOLONIZUJEMY
---------------------------
"Just because you can, it doesn't mean you should"
MY NIE IMIGRUJEMY, MY KOLONIZUJEMY
- pablo_el_diablo
- Bardzo odważny
no wiec co to za najlepsza fryzjerka, ze narzekasz, moze poprostu malo ich znasz, a chlopaaka wyslij do ktorego kolwoieik ciapata oni sie znaja i nie biora duzoUndercover pisze:Dla mnie Beata Z Portswood tez jest najlepsza fryzjerkamadziula pisze:Ja popieram opinie Siostry, nie ma lepszej fryzjerki niz BeataJa chodze do niej, moje dwie siostry, bratowa, bratowej siostra i kolezanki, i zadnych krytyk wszystkie jestesmy zadowolone. Beata ma to cos w rekach ze jak nawet koncowki podcina to sie wlosy ukladaja po naszej mysli, szybciej rosna i sa o wiele zdrowsze. Jesli chodzi o kolorowanie, pasemka balejaze itp to jest bardzo dokladna i nie robi " na odwal sie". Mam duzo wlosow i dlugie i poswiecila ponad 4 godziny, gdy bylam u niej ostatnio, a w ogole nie policzyla sobie za to wiecej jak coniektorzy potrafia...
Szczerze polecam Beate.Naprawde swietnie strzyze, koloru nigdy u niej nie robilam bo ma wygorowane ceny.
Ale moj chlopak byl bardzo niezadowolony jak go kiedys zabralam ze soba. Mowi ze woli zaplacic wiecej i byc ostrzyzony jak czlowiek, poza tym przeszkadzalo mu ze w miedzyczasie palila papierosa
[img]http://img9.imageshack.us/img9/1132/newmz.gif[/img]
-
- Gość
pierdu pierdu everybody a ja jezdze sobie od dawna i grupa moich kolezanek do Magdy w Newbury i to sie nazywa profesjonalistka,dziewczyna jest poprostu niezrownana w tym co wyczynia z wlosami :D
...sam tez zadzierasz tu z jakims pierdu pierdu...to moze nam powiesz cos wiecej coz to za mistrzyni nozyczek, moze jakies namiary he etc...domesticcleaner pisze:pierdu pierdu everybody a ja jezdze sobie od dawna i grupa moich kolezanek do Magdy w Newbury i to sie nazywa profesjonalistka,dziewczyna jest poprostu niezrownana w tym co wyczynia z wlosami :D

-
- Gość
ooo :D widze ze ktos puscil pare z ust
teraz wszystkie beda jezdzic do Magdy.dziewczyna fantastycznie robi balejaze,pasemka i ciecia.Ma tez sprzet do ciecia na goraco,rewelka nie mam juz problemu z czesto rozdwajajacymi sie koncowkami. wczesniej chodzilam do Beaty,obcina dobrze ale w kolorach zdecydowanie preferuje Magde

Nie ma mnie ...