Witamy Na Forum
Welcome Polonia Southampton :)
Zachęcamy wszystkich do przedstawienia się...
Mamy nadzieje, że forum to będzie ciekawą bazą wiedzy i rozrywki.
Jeśli macie ciekawe pomysły dotyczące forum i strony, koniecznie chcemy o nich usłyszeć. :)
Pozdrowienia ....
Zachęcamy wszystkich do przedstawienia się...
Mamy nadzieje, że forum to będzie ciekawą bazą wiedzy i rozrywki.
Jeśli macie ciekawe pomysły dotyczące forum i strony, koniecznie chcemy o nich usłyszeć. :)
Pozdrowienia ....
Ostatnio zmieniony czw maja 10, 2007 9:25 pm przez e-admin, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam.
Ciekawa jestem, w którą stronę pójdzie rozwój tego forum i kogo ono przyciągnie.
Mam również nadzieję, że będzie cieszyło się większą popularnością, niż wcześniejsze/inne forum "Polacy w brytyjskim Southampton" (skasowane nomen-omen bez uprzedzenia)
Pozdrawiam wszystkich tu zaglądających
Ciekawa jestem, w którą stronę pójdzie rozwój tego forum i kogo ono przyciągnie.
Mam również nadzieję, że będzie cieszyło się większą popularnością, niż wcześniejsze/inne forum "Polacy w brytyjskim Southampton" (skasowane nomen-omen bez uprzedzenia)

Pozdrawiam wszystkich tu zaglądających

GG: 3232456
hmm moze mozna sie jakos spotkac z zalozycielkami tego forum fajnie by bylo pogadac posmiac wiec czekam jak Wy to przyjmiecie ja jestem na Tak np w miescie na piwku mozna pogawédzic
jest gites cale zycie z wariatami
-
- Gość
Jestem 'za' jak najbardziej:) Ja mieszkam na Sholing`u ....piekna dzielnica...spokojna...bez polakow:) Pozdro wszystkim:)
Ja idę już spać, przyszlam powiedzieć grzecznie 'dobranoc'.
Mam nadzieję, że jutro zawita jeszcze więcej osób, niż dzisiaj i to forum nieźle się rozchuśta
Pozdrawiam <macha papa na dobranoc> ;)

Pozdrawiam <macha papa na dobranoc> ;)
GG: 3232456
Witam!
Właśnie przypadkowo znalazłem ten portal. Mam nadzieję, że forum się rozkręci, będzie ciekawiej niż na "londynek.net" i nie trafią tu niegrzeczne łobuzy.
Od 3 tygodni mieszkamy z żoną w Fareham i nie znamy tu żadnych rodaków. Z checią weźmiemy udział w spotkaniu - też lubimy piwo.
pozdrawiam
Właśnie przypadkowo znalazłem ten portal. Mam nadzieję, że forum się rozkręci, będzie ciekawiej niż na "londynek.net" i nie trafią tu niegrzeczne łobuzy.
Od 3 tygodni mieszkamy z żoną w Fareham i nie znamy tu żadnych rodaków. Z checią weźmiemy udział w spotkaniu - też lubimy piwo.
pozdrawiam
Już roczek mieszkamy z żonką w Southampton. Bardzo się więc cieszymy, że powstała ta stronka. Będziemy odwiedzać codziennie.
A przy okazji, szukam ludzi pasjonujących się tuningiem.
Chętnie spotkam się z posiadaczem Vectry B kolor złotawy (z bajerami), często widzianej na Onslow-Portswood, w celu wymiany doświadczeń. Jakoż iż ponieważ jakobyż jestem również posiadaczem vectry. :)
GG: 973044
A przy okazji, szukam ludzi pasjonujących się tuningiem.
Chętnie spotkam się z posiadaczem Vectry B kolor złotawy (z bajerami), często widzianej na Onslow-Portswood, w celu wymiany doświadczeń. Jakoż iż ponieważ jakobyż jestem również posiadaczem vectry. :)
GG: 973044
Uff..nareszcie udalo mi sie zarejestrowac?
Witam i pozdrawiam tu obecnych i tych co tylko zagladaja tez :wink: odwagi moi drodzy zostawcie jakis slad po sobie w koncu to forum dla wszystkich prawda?
Pani Ewelinko kiedy te bronki wypijemy przy wspolnym blacie? :wink: ja zaproszen nie odmawiam
:wink: hmm no dobrze, smigam poczytac co tu naskrobaliscie...