Poznam mamy na wspólne spacery...
Moderator: pauli
-
- Gość
mieszkam na woolston jesli jestes zainteresowana znajomoscia znajdz mnie na facebooku wpisujac alisa walewska koszalin :) Pozdrawiam
Ok,jakby co się odezwe.Musze sprawdzić jak daleko ;) albo blisko mam do Ciebie :)alisawalewska pisze:mieszkam na woolston jesli jestes zainteresowana znajomoscia znajdz mnie na facebooku wpisujac alisa walewska koszalin :) Pozdrawiam
Pozdrawiam również :)
Witam wszystkie mamy. Mam synka w wieku 3,5 roku, który bardzo potrzebuje kolegów i koleżanek w podobnym wieku. Mieszkam w Anglii od kilku miesięcy i brakuje znajomości. Chętnie poznam mamy z pociechami i umówię się na spotkanie gdzieś na placu zabaw, w parku. Mieszkam na pograniczu Woolston/Bitterne.
Piszcie na priv.
Pozdrawiam
Beata
Piszcie na priv.
Pozdrawiam
Beata
Hej odezwij się na prywatna wiadomość.beatakan pisze:Witam wszystkie mamy. Mam synka w wieku 3,5 roku, który bardzo potrzebuje kolegów i koleżanek w podobnym wieku. Mieszkam w Anglii od kilku miesięcy i brakuje znajomości. Chętnie poznam mamy z pociechami i umówię się na spotkanie gdzieś na placu zabaw, w parku. Mieszkam na pograniczu Woolston/Bitterne.
Piszcie na priv.
Pozdrawiam
Beata