Hej , Poszukuje osob chetnych do jazdy na rowerze:D
Moderator: NaDi@30
-
- Gość
Jadymy więc, mogę zabrać jeszcze jednego do zwiedzania okolic :] Nie tylko w weekendy, szosa i mtb do wyboru :D
Widze dwoch chetnych juz jest :D Ogolnie pracuje w tygodniu do godziny 17 . Dzisiaj odbieram troche lepszy sprzet niz moj dotychczasasowy, wiec potrzebuje 1-2dni zeby przygotowac go pod siebie. Od 18 w tygodniu mozna jezdzic na male przejazdzki po miescie lub w inne trasy , jak ktos zna. Weekendy kwestia dogadania moga byc i dluzsze trasy bo chetnie sie sprawdze. Poki co pogoda nie sprzyja na jazde :( Im wiecej osob tym lepeij:D
z moja kondycja to tak sobie po zimie.. manhunt85, ja jezdze bardziej rekreacyjnie niz hardcorowo
no I z pogoda jest nieciekawie, chociaz patrzac teraz na prognoze widze ze niby ma byc sucho i nawet slonecznie raz po raz. Oczywiscie pytanie gdzie w New Forest? Jakies sugestie? Zawsze mozemy troche podjechac pociagiem i potem ruszyc w las 

-
- Gość
Może da się ustalić jeden punkt do wyjazdu dajmy na to 10 - 11 rano w sobotę lub niedzielę (przykładowo) i wtedy kto chce ten jedzie bez domysłów? Na początku pewnie nie będzie łatwo ale z czasem powinno się udać, dograć miejscówkę i czas, u mnie w mieście robiliśmy tak kilka razy i rano i wieczorem i z każdym miesiącem rosła lista chętnych :D W razie czego służę też serwisem rowerowym z dojazdem więc problemy techniczne powinny pójść w zapomnienie a wiosna idzie!! ;>
Dajcie znać 07565112824 TomaszQ
Dajcie znać 07565112824 TomaszQ
Nie jest to zly pomysl. Mi weekendy pasuja. Szczegoly czy pomysly co do trasy zawsze mozna dogadac na biezaco na forum..Proponojue Common (jakzesz pomyslowo
) albo: jest taki maly parczek na przeciwko przystani/dworca Red Funnel/innych promow i lajb; zaraz obok dawnego muzeum Titanica

bikerponti mam problem odnosnie z tylnim kołem , trzeba by je wycentrowac jestes w stanie pomoc??Jezeli uda mi sie to szybko ogarnac moge jezdzic w dluzsze trasy. Weekendy tez mam wolne wiec jestem za!! Mozna by pomyslec powaznie i cos zorganizowac. Mieszkam na shirley. W tygodniu tez mi odpowiada. wiec kto chetny pisac!!