lista polskich lekarzy
tez sie dowiadywalam koszt jednego zeba wychodzi ok 800 funtow ale mostek np robia na kase chorych o ile sie ma benefity :wink:
[img]http://img.userbars.pl/23/4487.png[/img] [img]http://img.userbars.pl/32/6346.gif[/img]
Bóg mnie stworzył,diabeł opętał.Na zawsze będę
grzeszna i święta...
gg:2306643
Bóg mnie stworzył,diabeł opętał.Na zawsze będę
grzeszna i święta...
gg:2306643
Mnie też się wydaje, ze 4000 Ł to tylko pomyłka. Z tego co sie orientuje to implant kosztuje okolo2000 Ł. Koronka u pani renaty 400 - 500.
Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze specjalnoscia kazdego lekarza jest konkurowanie z kolegami doktorami. Oni zawsze siebie na wzajem krytykuja. Ja bylam u redki i wiem ze do niej wroce, co nieznaczy ze jest najlepsza.
Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze specjalnoscia kazdego lekarza jest konkurowanie z kolegami doktorami. Oni zawsze siebie na wzajem krytykuja. Ja bylam u redki i wiem ze do niej wroce, co nieznaczy ze jest najlepsza.
Niewiem jakie sa ceny u pani Redki ale srednio w uk za mostek w przypadku ktory byl opisywany wczesnie zaplaci sie okolo £1200 i to prywatnie( wszystko razem) a na NHS tez robia (ale nie wszyscy bo moga zrobic tylko okreslona ilosc w ciagu roku) i to kosztuje £198
Implant kosztuje okolo £1800-2400 ale to tez zalezy gdzie.
Implant kosztuje okolo £1800-2400 ale to tez zalezy gdzie.
- madziula
- Bardzo odważny
nie pomylilo mi sie, fakt ze byl to dziwnt przypadk i jakos tlumaczyla to pani doktor ze 2 zeby bede musialy tez byc specjalnie robione juz nie pamietam dokladnie jak, w kazdym razie o 400 funtow siostra by sie nie rozbeczala
Semper fidelis
Oj madziula nie wiem czy Twoja siostra nie padla ofiara jakiejś oszustki, zawsze można przed wejściem do gabinetu poprosić o cennik wykonywanych usług i wszystko jasne, czy nie jest to jakieś widzi mi się lekarza.

hmm
musze przyznac ze zdziwiony jestem opiniami o pani Redce / Redka nieiwem jak to sie odmienia :)
wsumie od 2 lat jestem jej pacjentem i nigdy sie nie zdarzylo zebym musial placic wiecej niz w cenniku NHS
za polroczne wizyty place jakos 16 funtow i to jest usuniecie kamienia plus sprawdzenie uzebienia :)
raz zaplacilem jakos 49 funtow za jedna czy 2 plomby juz nie pamietam
wiem ze mam do zrobienia korone ktory koszt wynosi jakos 198 funtow ale pani doktor zalecala mi poleciec do polski i zrobic przy okazji.
wizyty zreszta jak wszedzie zdarzaja sie opuznienia ale nigdy nie czekalem dluzej niz 15 minut po moim umowionym czasie
tak wiem moze mam tylko szczescie a moze pani doktor czyta sotlanda i sie poprawila :
hehe
pozdrawiam
musze przyznac ze zdziwiony jestem opiniami o pani Redce / Redka nieiwem jak to sie odmienia :)
wsumie od 2 lat jestem jej pacjentem i nigdy sie nie zdarzylo zebym musial placic wiecej niz w cenniku NHS
za polroczne wizyty place jakos 16 funtow i to jest usuniecie kamienia plus sprawdzenie uzebienia :)
raz zaplacilem jakos 49 funtow za jedna czy 2 plomby juz nie pamietam
wiem ze mam do zrobienia korone ktory koszt wynosi jakos 198 funtow ale pani doktor zalecala mi poleciec do polski i zrobic przy okazji.
wizyty zreszta jak wszedzie zdarzaja sie opuznienia ale nigdy nie czekalem dluzej niz 15 minut po moim umowionym czasie
tak wiem moze mam tylko szczescie a moze pani doktor czyta sotlanda i sie poprawila :
hehe
pozdrawiam
- Virus
- Bardzo odważny
- Kontakt:
A tak na serio to...Virus pisze:zazwyczaj w gabinecie...globares pisze:a gdzie można znaleźć panią Redkę ?![]()
![]()
![]()
DR.Renata Redka
26 Quenns Terrace,
So14 3 BQ
czynne od poniedzialku do czwartku 10.00-18.00
telefon: 023 80 335 005 lub 078 715 835 92 mozliwosc umowienia wizyty przez sms

-
- Gość
Jeśli macie problem z zębem lepiej już udać się do Saxon. Tam wszystko działa szybko choć nie powiem że tanio... Mój mąż ostatnio miał problem z zębem. Przyjeli go na drugi dzień, nie musiał czekać w kolejce i wszystko potoczyło się szybko i sprawnie. Zaleczyli dwójkę za 60F.
A co do dr Redki to też jej nie polecam bo byłam u niej z bardzo bolącym zębem. Czekałam około 1 godziny, spędziłam na fotelu jakieś 10min i dostałam recepte na antybiotyk i... 50F mniej w portfelu:/ Załamała mnie... W domu sama wydłubałam plombę i po bólu...
A co do dr Redki to też jej nie polecam bo byłam u niej z bardzo bolącym zębem. Czekałam około 1 godziny, spędziłam na fotelu jakieś 10min i dostałam recepte na antybiotyk i... 50F mniej w portfelu:/ Załamała mnie... W domu sama wydłubałam plombę i po bólu...
Hmm 3 lata leczysz zeby ? To niezle i niezly dentysta ... ja od lat chodze tylko na sprawdzenia.
[img]http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-253.gif[/img]
[b]Będziesz pisał na temat, nie będziesz spamował, będziesz...[/b]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/6522/ubd3874.png[/img]
[b]Będziesz pisał na temat, nie będziesz spamował, będziesz...[/b]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/6522/ubd3874.png[/img]