Szukam Pracy
-
- Gość
@Up
My tu się martwimy o pracę w Soton, a Ty wyjeżdżasz nam tu z West Midland. Pomyśl trochę o ludziach, którzy żyją za 150 funtów tygodniowo, bo pracy nigdzie nie ma w okolicy.

My tu się martwimy o pracę w Soton, a Ty wyjeżdżasz nam tu z West Midland. Pomyśl trochę o ludziach, którzy żyją za 150 funtów tygodniowo, bo pracy nigdzie nie ma w okolicy.

-
- Gość
Mnie tez na początku przez pierwsze dni bardzo się podobało ale niestety sytuacja z pracą nie jest za ciekawa,w agencjach pustki,jeszcze zaczyna się sezon wszędzie pełno studentów ogólnie do kitu :( :)
-
- Gość
Chciałabym w to wierzyć ale jestem tutaj już jakiś czas i nie jest kolorowo szczególnie w agencjach a ludzie to jeden drugiego by zabił aby tylko mieć coś dla siebie jak to Polak za granicą myślą tylko o sobie i jak by drugiego zniszczyc :)
-
- Gość
Pochwal się co tam znalazłeś :)kmichalak pisze:hejka. od minionej środy pracuje i to dzięki właśnie Angel Agency:)
-
- Gość
Ja wiem ...radzę zmienić miasto albo wracać do kraju,sytuacje jest
b.ciężka chyba że znasz perfekt język,agencje są puste
b.ciężka chyba że znasz perfekt język,agencje są puste
Chwilę trzeba poczekać, ale myślę, że niedługo znowu coś się w tym temacie będzie dziać.
Bo tylko na obczyźnie można docenić ojczyznę.
Do kraju nie ma co wracać, z pracą w Polsce jest przecież o wiele gorzej niż na wyspach :? Do tego brak perspektyw na szybszą poprawę sytuacji. Jedyny słuszny kierunek wyjazdu to zachód
u mnie w pracy ciagle potrzeba ludzi poniewaz rotacja duza jest. Akurat nie na moim dziale ale na zamrazalnik lub lodowke potrzeba ciagle. Mimo ze praca w Andover stawka wieksza niz tutaj na miejscu i oplaca mi sie dojezdzac.