Szukam Pracy
-
- Gość
Witam.
Pod koniec stycznia wraz z kolegą wybieramy się do Southampton w celu znalezienia pracy.
Pytanie do osób będących już na miejscu czy jest problem ze znalezieniem pracy ?
Gdzie najlepiej szukać ?
Pod koniec stycznia wraz z kolegą wybieramy się do Southampton w celu znalezienia pracy.
Pytanie do osób będących już na miejscu czy jest problem ze znalezieniem pracy ?
Gdzie najlepiej szukać ?
Krótko i na temat: Pracy mało, na kilku konkretnych portalach znalazłam info, że najgorszymi miesiącami do znalezienia pracy w UK to styczeń-luty ( tu postaram się o źródło).... jak możecie wyczytać z innych tutejszych postów.. z pracą ciężko chociaż niektórym się JAKOŚ udaje. Niby jak znacie angielski to może wam to dopomóc.. ale sama nie mogę tego potwierdzić. Zależy co chcecie robić..
"Gdzie najlepiej szukać?" - Gdzieś indziej..
- Nie żebym was zniechęcała ;)
"Gdzie najlepiej szukać?" - Gdzieś indziej..
- Nie żebym was zniechęcała ;)
A odezwalas sie do Emily z Worksa? Od kilku tygodni szuka kobiet i mezczyzn do pracy na magazynie. Ogloszenie nadal aktualne..lina_ pisze:Na poczcie szukają tutaj aktualnie listonoszy-kobiety z prawem jazdy (niestety yorn...). Chyba, że nasz jakieś bardziej osobiste informacje? ;)misheq pisze: Poza tym slyszalem ze na Poczcie szukaja na czas swiat osob do pomocy. Trzeba tylko ruszyc 4 litery i poszukac. Moja znajoma znalazla zatrudnienie w w Mark and Spencer na czas swiat przy pakowaniu prezentow. Chodzila poprostu po sklepach i pytala :)
Fajnie, że znajomej się udało. W M&S byłam tam 1,5 tygodnia temu i niestety jak nie wyrazili potrzeby wcześniej tak i do dziś się nie odezwali.. Chodzę po sklepach, pytam i nic. Może mój urok osobisty szwankuje... :D Masz jeszcze jakieś info w sprawie dostępnych prac Misheq?
Pozdrawiam
Ludzie często myślą jak zabić czas.. a to czas ich zabija..
jezeli znacie w miare dobrze angielski i macie wlasne auto sprobujcie w little chefie na a34 zaraz obok winchester tam zawsze kogos potrzebuja wystarczy pojechac i sie zapytac
i jezeli komus by sie udalo to praca jest stala a nie przez agencje lol :D

-
- Gość
Witam.
19 stycznia wraz z 2 kolegami będziemy w Southampton
czy wiecie gdzie można znaleźć pracę.
Najlepiej w jakimś magazynie tak żebyśmy pracowali razem ?
19 stycznia wraz z 2 kolegami będziemy w Southampton
czy wiecie gdzie można znaleźć pracę.
Najlepiej w jakimś magazynie tak żebyśmy pracowali razem ?
-
- Gość
patrycjaa, może poszukamy gdzieś razem? Ja już jestem załamana tą sytuacją tutaj...razem raźniej
-
- Gość
Czy wie ktoś coś o jakiejkolwiek pracy,sprzątanie,zmywak,chociarz na parę godzin,ja już wymiękam :( dzięki.