Do wszystkich zapalonych fotografów:
mam do sprzedania używany aparat lustrzankę body Canon EOS 5D mk1 w bardzo dobrym stanie nie bendę tu pisał specyfikacji, bo każdy kto się na tym zna może sobie sprawdzic. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na priv.
FOTOGRAFIA
- globares
- Bardzo odważny
- Kontakt:
ja też jestem zapalonym fotografem i odkąd kupiłem Sony Ericssona k810i zrobiłem kilka tysięcy zdjęć jeżdżąc po europie. nikt mi go nie ukradł, tak jak to się działo z dobrymi aparatami. zdjęcia robi super mimo 3 lat użytkowania. jednym słowem mówiąc po co przepłacać jak nie ma różnicy. przynajmniej dla mnie nie ma różnicy.
Ciężko, ciężko żyć na świecie,
Kiedy płacze się i szlocha,
Jeszcze ciężej żyć bez kogoś,
Kogo się ogromnie kocha.
Kogo się ogromnie kocha.
-
- Gość
uuu..dawno tu nikt nie zagladał. Jestem nowy na tym forum i pytanie.. czy ktoś tu jeszcze zagląda?
jestem posiadaczem Olka e-520 a w Southampton od niedawna..jesli jest ktoś zainteresowany jakimś wspolnym wypadem w jakies ciekawe miejsca w okolicy Soton lub dalej to prosze o maile lub kont. tel.07708003604 bodziodriver306@gmail.com
Możliwe że macie już nawet jakis klub foto..prosze o info :) Pozdrawiam
jestem posiadaczem Olka e-520 a w Southampton od niedawna..jesli jest ktoś zainteresowany jakimś wspolnym wypadem w jakies ciekawe miejsca w okolicy Soton lub dalej to prosze o maile lub kont. tel.07708003604 bodziodriver306@gmail.com
Możliwe że macie już nawet jakis klub foto..prosze o info :) Pozdrawiam
- globares
- Bardzo odważny
- Kontakt:
są tacy co wszędzie zaglądają, ja mam tylko telefon k810i ale też lubię fotografować i znam kilka ciekawych miejsc.
- Załączniki
-
- DSC04758.JPG (122.28 KiB) Przejrzano 20345 razy
Ciężko, ciężko żyć na świecie,
Kogo się ogromnie kocha.
Kogo się ogromnie kocha.
- mil3czk4
- Zasłużony W Boju
- Kontakt:
Te zdjecia to wy chyba pralkami robicie ;D Nie wiem jak mozna w ogole uwazasz ze zdjecia robione lepszym aparatem to przeplacanie, no i co pstrykanie telefonem ma wspolnego z fotografia? Sama mam iphone4 i bardzo dobry w nim aparat ale jakos do mojej lustrzanki to mu jeszcze brakuje iles lat ulepszania. jedyny plus to gabaryty :)
- Virus
- Bardzo odważny
- Kontakt:
to gratuluje wyboru hahahglobares pisze:ja też jestem zapalonym fotografem i odkąd kupiłem Sony Ericssona k810i zrobiłem kilka tysięcy zdjęć jeżdżąc po europie. nikt mi go nie ukradł, tak jak to się działo z dobrymi aparatami. zdjęcia robi super mimo 3 lat użytkowania. jednym słowem mówiąc po co przepłacać jak nie ma różnicy. przynajmniej dla mnie nie ma różnicy.

Witam :)
Zapraszam do odwiedzenia mojego malego bloga. Foty sa z roznych lat. Robione glownie kompaktami.. ale nie od razu krakow zbudowano. W angliijestem pierwszy raz i to dosc krotko.. nie wyszedlem jeszcze nawet na prosta wiec io super aparacie moge tylko pomarzyc xP Jest to jednak moja pasja i predzej czy pozniej sie dorobie aparatu ktory pozwoli mi rozwijac sie w tym kierunku. A na razie daje link do bloga: http://theincredibledude.tumblr.com/
Zapraszam do odwiedzenia mojego malego bloga. Foty sa z roznych lat. Robione glownie kompaktami.. ale nie od razu krakow zbudowano. W angliijestem pierwszy raz i to dosc krotko.. nie wyszedlem jeszcze nawet na prosta wiec io super aparacie moge tylko pomarzyc xP Jest to jednak moja pasja i predzej czy pozniej sie dorobie aparatu ktory pozwoli mi rozwijac sie w tym kierunku. A na razie daje link do bloga: http://theincredibledude.tumblr.com/