a może emerytowany ksiądz który próbuje nadrobić stracone lataVitcox pisze: globares ;] emeryt ?? :> ?!?

Moderator: NaDi@30
a może emerytowany ksiądz który próbuje nadrobić stracone lataVitcox pisze: globares ;] emeryt ?? :> ?!?
jesteś on czy ona?Flaxseed pisze:Czesc! ummm jestem nowy tutaj..... jestem z Anglii [Shirley, Southampton] ucze sie jezyka Polskiego!! To kocham, ale bardzo trudny :(
ahh tak, dziekuje!! Lubie mowic Polski, to jest piekny! Gdzie mieszkasz [w Southampton]? :)sfixi pisze:flaxseed moge Ci pomoc z ta nauka jezeli chcesz ;) troche nie chce mi sie wierzyc ze anglicy ucza sie polskiego hehe ciekawe po co im to ? znam paru takich i co raz lepiej im to wychodzi pozdrawiam ;)
not bad but better if u sayFlaxseed pisze:ahh tak, dziekuje!! Lubie mowic Polski, to jest piekny! Gdzie mieszkasz [w Southampton]? :)sfixi pisze:flaxseed moge Ci pomoc z ta nauka jezeli chcesz ;) troche nie chce mi sie wierzyc ze anglicy ucza sie polskiego hehe ciekawe po co im to ? znam paru takich i co raz lepiej im to wychodzi pozdrawiam ;)
Je suis poisson.Madame, pisze:Mademoiselle;) Je parle francais un petit peu:)
Je suis taureau, et vous?