szukam wariatow
Moderator: NaDi@30
Siemka, chcę się przywitać na imię mi Damian i jak Pawlo uwielbiam bigos kartacze <lol> pozdro
Nie rozumiem jak można nie lubić swojej ojczystej kuchni?? Polska kuchnia jest o wiele lepsza od Angielskiej ale to nie oznacza że odpadasz z ekipy w końcu każdy lubi to co lubi witamy cię...mil3czk4 pisze:Cześć, ale ja nie lubię bigosu, ogólnie polska kuchnia jest dla mnie skreślona, czy teraz odpadam z ekipy? ;p
- mil3czk4
- Zasłużony W Boju
- Kontakt:
yeeah! co za radość bezkresna:)
Co do kuchni, nie lubię bo nie odpowiadają mi przyprawy jakich w Polskiej się używa, nienawidzę tez tłustości tych potraw, angielska także mi nie służy, wole orientalna, francuska i włoska;) Uwielbiam samodzielne eksperymenty i gotowanie:]
Co do kuchni, nie lubię bo nie odpowiadają mi przyprawy jakich w Polskiej się używa, nienawidzę tez tłustości tych potraw, angielska także mi nie służy, wole orientalna, francuska i włoska;) Uwielbiam samodzielne eksperymenty i gotowanie:]
Każdy lubi to co uważa za stosowne pozdrawiammil3czk4 pisze:yeeah! co za radość bezkresna:)
Hmm.. jestem " Tu " coś koło miesiąca ... ogólnie podoba mi się lecz....... jak zobaczyłem forum to jest zaje****** :D
tak w ogóle jestem Kamil 21lat
a co do Bigosu to podejście neutralne z przewagą na pozytywne :D hehe
tak w ogóle jestem Kamil 21lat
a co do Bigosu to podejście neutralne z przewagą na pozytywne :D hehe
- globares
- Bardzo odważny
- Kontakt:
czy ja wyglądam na wariata? (patrz na avatara)
też lubię bigos i pierogi ruskie.
jakby mi ktoś chciał dać pierogi ruskie pod choinkę to wpadam nawet jutro (z choinką)
też lubię bigos i pierogi ruskie.

Ciężko, ciężko żyć na świecie,
Kiedy płacze się i szlocha,
Jeszcze ciężej żyć bez kogoś,
Kogo się ogromnie kocha.
Kiedy płacze się i szlocha,
Jeszcze ciężej żyć bez kogoś,
Kogo się ogromnie kocha.