Grzybobranie...
To teraz dziewcze usiadz wygodnie i zrelaksuj sie.
Oddychaj gleboko i mysl pozytywnie bo napis ponizej moze doprowadzic Cie do zawalu serca jesli juz degustowalas te grzyby. Adin...dwa...tri...czytirie...
ONE SA ROBACZYWE DO CIEZKIEJ CHOLERY !!!
Oddychaj gleboko i mysl pozytywnie bo napis ponizej moze doprowadzic Cie do zawalu serca jesli juz degustowalas te grzyby. Adin...dwa...tri...czytirie...
Hoist the colours.
- bluebell
- Zasłużony W Boju
well...wiedza moja na temat robakow jest tak o tyci tyci tyci, ale co wiem, to to, ze slimaki nie naleza do robakow :D a te mi zupelnie nie przeszkadzaja, nie takie rzeczy sie jadlo w Paryzu :DNatenczas pisze:To teraz dziewcze usiadz wygodnie i zrelaksuj sie.
Zum Zum Zum Capoeira Mata Um...
- pablo_el_diablo
- Bardzo odważny
no to co jak sie je zasuszy to wszystkie robaczki wyparuja, nie bedzie ich, tak trzeba sobie wmawiac
[img]http://img9.imageshack.us/img9/1132/newmz.gif[/img]
- bluebell
- Zasłużony W Boju
to moze i lepiej dla mnie, ze NIKT ich nie zbiera, bo wtedy jest wiecejdla mnie :) z czy bez robaczkow :)Natenczas pisze:juz na zdjeciu widac ze sa pelne dziurek. jak dobrze przygladniesz sie grzybkom to zobaczysz cale osiedla robaczkow w kazdym grzybku. Dlatego wlasnie NIKT ich nie zbiera, chyba ze nie wie o tym :)
a wiesz, ze Indianie w Amazonii jedza robale? :D najlepsze sa glowki, a nozki zostaja miedzy zebami, albo w dziuraach, jak ktos prochnice ma (ja nie mam :D ) i wtedy trzeba dlubac w tych zebach i cmokac, bo przeciez Indianie nie poczestuja cie wykalaczka, czy tez inna nicia dentystyczna :)
a wracajac do tematu, to sosik byl mniam mniam, nawet i z wkladka i pewnie zdrowszy niz kurczaki free range z tesco. amen
AAAAA przylapalem Was obie.
Wyscie poszly po robaczki do lasu a nie po grzybki.
Wszytko teraz rozumiem. Ameryka poludniowa. Macumba.
Zapewne zum, zum, zum to zaklecie.
A kysz czarownice jedne.
Ludzie!!! To czarownice!!! Na stos z Nimi!!!
Zaraz lece do diecezji.
Jakie drewno chcecie na stosie. Lisciaste czy iglaste?
A kysz czarownice jedne.
Zaraz lece do diecezji.

Hoist the colours.
- bluebell
- Zasłużony W Boju
hehehehe zum zum zum chroni przed stosami i Inkwizycja Wielka :DNatenczas pisze:AAAAA przylapalem Was obie.
A kysz czarownice jedne.
Zaraz lece do diecezji.
Hej Natenczas
Wnioskujesz slusznie.
Juz chyba z 18 latek nie jadam krow, swiniakow, kurczakow, koni............, ale jadam nabial, jajka i czasami ryby, no i przypadkowo spotkane robaki w grzybach, czeresniach, malinach itp.
Tak, jestem jaroszem. Ludzie jednak uogolniaja i zwa jaroszy tez wegetarianami. W sklepach produkty przyjazne dla wegetarian tez czesto zawieraja jajka. W szkole, jak dzieci zamawiaja(tez sa jaroszami)wegetarianski posilek, to czasami zdarza sie, ze dostaja rybe.
Dlatego czesto i ja uogolniam i zwe siebie wegetarianka.
P.S. Czy jest mozliwe, zebys podal namiary na Zibi - specjaliste od motocykli? Moj maz potrzebuje czasami wsparcia przy swoim czoperku.
Wnioskujesz slusznie.
Juz chyba z 18 latek nie jadam krow, swiniakow, kurczakow, koni............, ale jadam nabial, jajka i czasami ryby, no i przypadkowo spotkane robaki w grzybach, czeresniach, malinach itp.
Tak, jestem jaroszem. Ludzie jednak uogolniaja i zwa jaroszy tez wegetarianami. W sklepach produkty przyjazne dla wegetarian tez czesto zawieraja jajka. W szkole, jak dzieci zamawiaja(tez sa jaroszami)wegetarianski posilek, to czasami zdarza sie, ze dostaja rybe.
Dlatego czesto i ja uogolniam i zwe siebie wegetarianka.
P.S. Czy jest mozliwe, zebys podal namiary na Zibi - specjaliste od motocykli? Moj maz potrzebuje czasami wsparcia przy swoim czoperku.