NATWEST-PKO KONIEC WSPÓŁPRACY
Jak juz wiadomo natwest zerwal umowe z pko i niestety nie ma juz wysylania piniedzy za free ,telefonicznie nie da sie nic zalatwic trzeba sie pofatygowac do banku i i za wyslanie w standardzie( koło 5 dni) placimy 20Ł, czy ktos moze wie lepszy system wysylania bez wychodzenia z domu najlepiej na pko? Tesco tymczasowo nie dokonuje przelewow a szkoda bo wydawalo sie bardzo prosto.
Nie wiem czy ta informacja jest potwierdzona bo na stronie banku nadal znajduje sie odnosnik do pliku pdf z reklama i aplikacja wniosku o zalozeniu rachunku polaczonego, nadal pisza o darmowych przelewach tylko zaznaczaja wyraznie ,ze nadal istnieja oplaty wysokosci 3% kosztow przelewu w wymianie miedzywalutowej.biagio pisze:Jak juz wiadomo natwest zerwal umowe z pko i niestety nie ma juz wysylania piniedzy za free ,telefonicznie nie da sie nic zalatwic trzeba sie pofatygowac do banku i i za wyslanie w standardzie( koło 5 dni) placimy 20Ł, czy ktos moze wie lepszy system wysylania bez wychodzenia z domu najlepiej na pko? Tesco tymczasowo nie dokonuje przelewow a szkoda bo wydawalo sie bardzo prosto.
Ja osobiscie nie mam rachunku w tym banku moze napisze ktos cos wiecej...