Czy ktoś posiada plytę instalacyjną do Windowsa 7, (wersja 64-bitowa)?
Jesli ktos bedzie tak dobry, prosze o kontakt 07877928684
Szukam Windowsa 7
Co rozumiesz poprzez `bedzie tak dobry` ?iwosial pisze:Czy ktoś posiada plytę instalacyjną do Windowsa 7, (wersja 64-bitowa)?
Jesli ktos bedzie tak dobry, prosze o kontakt 07877928684
Ja posiadam, ale sie nie podziele, bo zaplacilem za nia 80 funtow. Jest oryginalna, z licencja ... Mysle ze wiele osob mysli tak samo. Poza tym jest to wersja na jeden komputer :D
[img]http://img256.imageshack.us/img256/3926/sig2pk.jpg[/img]
- FISHERMAN
- Zasłużony W Boju
Hey
A to nie jest tak ze plyta instalacyjna Windowsa to jedno a kod ( licencja ) to drugie ??
A moze kolezanka kupila windowsa 7 i jej plytka porysowala sie wiec teraz chce pozyczyc i nadal uzyc swoj klucz. ??
Ja tak mialem z XP ze mialem naklejke na laptopie i padl mi dysk wiec recovery przepadlo. Pozyczylem win XP - wgralem ale kod uzylem swoj i nadal wszystko pieknie legalnie ....
A to nie jest tak ze plyta instalacyjna Windowsa to jedno a kod ( licencja ) to drugie ??
A moze kolezanka kupila windowsa 7 i jej plytka porysowala sie wiec teraz chce pozyczyc i nadal uzyc swoj klucz. ??
Ja tak mialem z XP ze mialem naklejke na laptopie i padl mi dysk wiec recovery przepadlo. Pozyczylem win XP - wgralem ale kod uzylem swoj i nadal wszystko pieknie legalnie ....
A czy gdzies w tresci jej wypowiedzi widzisz ze jej sie plytka porysowala ??FISHERMAN pisze:Hey
Dla mnie to szukanie systemu operacyjnego `na skroty`
[img]http://img256.imageshack.us/img256/3926/sig2pk.jpg[/img]
- Virus
- Bardzo odważny
- Kontakt:
Kris pisze:A czy gdzies w tresci jej wypowiedzi widzisz ze jej sie plytka porysowala ??FISHERMAN pisze:Hey
Dla mnie to szukanie systemu operacyjnego `na skroty`
wszystko jedno jak szuka, napewno kiedyś znajdzie :D :D
Wiedzialam, że ktoś tak napiszeJa posiadam, ale sie nie podziele, bo zaplacilem za nia 80 funtow

Temat juz nieaktualny, bo juz zdobyłam. ;) Od kogos, kto byl 'tak dobry' wlasnie ;)
GG: 3232456