MOT gdzie najlepiej zrobic?
- Virus
- Bardzo odważny
- Kontakt:
nom ja robie w poniedzialek, jak co roku jezdze na Burgess road ( na skrzyzowaniu ze swiatlami jest warsztat :),, koszt ok 45f. moze i sa i tansze ale zawsze tam jezdze od 4lat . pozdrawiam
Siostra, my robimy MOT z Krisem ale w naszych okolicach- Shirley Rd, tak wiec szukaj jak najblizej domku, prawda jest taka,ze chodzi o to aby warsztat mial uprawnienia do robienia MOTu i byl odpowiedni- tzn.zeby ci polowy podzespolow nie wyciagneli z auta;)no i w rozsadnej cenie, poczytaj opinie ludzi na google, cos na pewno znajdziesz w swojej okolicy.
p.S odezwala sie ta co na naprawie samochodow zna sie najwiecej ;);) hahaha...ale za to mam dobre ucho do sluchania i dobra pamiec do przetwarzania danych :):)
p.S odezwala sie ta co na naprawie samochodow zna sie najwiecej ;);) hahaha...ale za to mam dobre ucho do sluchania i dobra pamiec do przetwarzania danych :):)

ja wlasnie robilem MOT mojej dziewczynie, wybralismy ten warsztat co kolega wyzej poleca na Burgress Rd (ten na rogu kolo swiatel)... auto Audi A3 1999
zanim zdazyli cokolwiek sprawdzic to jeden z mechanikow urwal pedal od sprzegla!
a ze to byla sobota to auto musialo zostac u nich do poniedzialku.
Sugerowali ze moga wypchac na droge...
Chcieli nas obciazyc kosztami za naprawe tego sprzegla (!!!) ale udalo mi sie mu przemowic do rozsadku ze skoro on zepsul to on naprawia na wlasny koszt.
OBSLUGA BARDZO NIEMILA
Przyczepil sie do takich pierdolek ze szkoda gadac
Na koniec wyliczyc mi ze koszt naprawy u nich wyniesie 308 funtow
(U polskich mechanikow zaplacilem za to samo 110f)
Nie chce byc oszczerczy ani szyderczy - po prostu zanim tam pojedziesz to nie spodziewaj sie cudow - w koncu mechanik zawsze musi cos znalezc, a noz - widelec na glupiego trafi ktory poleci z kieszeni i zaplacisz jak za zboze.
Pozdrawiam!
Janusz
zanim zdazyli cokolwiek sprawdzic to jeden z mechanikow urwal pedal od sprzegla!
a ze to byla sobota to auto musialo zostac u nich do poniedzialku.
Sugerowali ze moga wypchac na droge...
Chcieli nas obciazyc kosztami za naprawe tego sprzegla (!!!) ale udalo mi sie mu przemowic do rozsadku ze skoro on zepsul to on naprawia na wlasny koszt.
OBSLUGA BARDZO NIEMILA
Przyczepil sie do takich pierdolek ze szkoda gadac
Na koniec wyliczyc mi ze koszt naprawy u nich wyniesie 308 funtow
(U polskich mechanikow zaplacilem za to samo 110f)
Nie chce byc oszczerczy ani szyderczy - po prostu zanim tam pojedziesz to nie spodziewaj sie cudow - w koncu mechanik zawsze musi cos znalezc, a noz - widelec na glupiego trafi ktory poleci z kieszeni i zaplacisz jak za zboze.
Pozdrawiam!
Janusz