Mamy w domu stos gier planszowych, oczywiscie nie jakies tam chinczyki tylko fajne (sorry, wielbicielom chinczyka - nie gralam) tj hive, apollo, abalone, wampires, space tradeing itd. Dajcie znac jak chcecie pograc.
Przywiozalm z Polski Osadnikow z Catanu. Miala byc taka wspaniala gra a ja jakos nie potrafie sie nia bawic. Zreszta probowalam grac tylko raz z moim ang wspollokatorem i marnie nam szlo. Prosze o kontakt osoby ktore juz w to graly.
zagramy?
Do Versus. Widzisz my bysmy zagrali ale nadawca posta zniknal. Poczekajmy jeszcze - moze sie pojawi.
Ostatnio mnie widziano jak gralem na pianinie i nawet mi sie karty nie slizgaly wiec nabieram wprawy :)
Zwarty i gotowy czekam na odwet.
Ostatnio mnie widziano jak gralem na pianinie i nawet mi sie karty nie slizgaly wiec nabieram wprawy :)
Zwarty i gotowy czekam na odwet.
Hoist the colours.
Przemysliwuje gdzie sie spotkac. U mnie w domu raczej nie ... bo podejrzani jestescie :) Mysle o piatku 5.02. w Stacji.
A Ty Versus mowisz, ze nie grales a w zainteresowaniach wpisales "gry strategiczne" :wink: .
A Ty Versus mowisz, ze nie grales a w zainteresowaniach wpisales "gry strategiczne" :wink: .
Wiesz, ironia jest tez taka, ze 15-letni prawiczkowie twierdza, ze zywo interesuja sie seksem i powiem Ci - nie sadze, ze sciemniaja ;)doroska pisze: A Ty Versus mowisz, ze nie grales a w zainteresowaniach wpisales "gry strategiczne" :wink: .
Raczej skupialem sie na netowych strategiach, ale nie zpogardzilbym sprobowac jakas z dala od netu ;)
Perfekcje tworza rzeczy male, lecz ona sama jest wielka.