poszukuję znajomości
Moderator: NaDi@30
-
- Gość
Cześć wszystkim mam na imię Aga jestem nową uczestniczka mieszkam w Souhampton jakiś czas i poza pracą i paroma ludzmi z którymi pracuję nie znam nikogo chciałabym poznać fajne towarzysstwo grupkę dziewczyn z którymi mogłabym gdzieś wyjść wspólnie na kawe pogadac poznawać ludzi .Czy znajdzie sie ktoś kto przygarnie sierotkę pozdrawiam :)
-
- Gość
House Banny pisze:Cześć wszystkim mam na imię Aga jestem nową uczestniczka mieszkam w Souhampton jakiś czas i poza pracą i paroma ludzmi z którymi pracuję nie znam nikogo chciałabym poznać fajne towarzystwo grupkę dziewczyn z którymi mogłabym gdzieś wyjść wspólnie na kawe pogadac poznawać ludzi .Czy znajdzie sie ktoś kto przygarnie sierotkę pozdrawiam :)
Czesc,
Niebawem zoorganizujemy zlota forumowiczow, mysle ze wtedy bedzie swietna okazja do poznania fajnych ludzi z forum i nie tylko.
Jeszcze tylko takie male pytanko .. jakie masz zainteresowania i w jakim wieku jestes ?
pozdro
Niebawem zoorganizujemy zlota forumowiczow, mysle ze wtedy bedzie swietna okazja do poznania fajnych ludzi z forum i nie tylko.
Jeszcze tylko takie male pytanko .. jakie masz zainteresowania i w jakim wieku jestes ?
pozdro
[img]http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-253.gif[/img]
[b]Będziesz pisał na temat, nie będziesz spamował, będziesz...[/b]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/6522/ubd3874.png[/img]
[b]Będziesz pisał na temat, nie będziesz spamował, będziesz...[/b]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/6522/ubd3874.png[/img]
-
- Gość
Cześć dzięki za odpowiedz mam 31 lat a jeśli chodzi o moje zainteresowania to lubie dobrą muzyke gotowanie podróze pływanie , lubię dobra zabawe a od niedawna chodze na kurs salsy .Pozdrawiam wszystkich :D
a mozna wiecej zainteresowan bo jak narazie te to takie malo zachecajace sa:|lady1988 pisze:mam 22 lata, zainteresowania to przedewszystkim zeglarstwo, muzyka i ogolnie jestem otwarta na nowe rzeczy :)
Zacznij moze od pozycji:D
Wtedy napewno ktos sie odezwie;)
-d(^_^)b-
Żyje / Czuje / Widzę
Żyje / Czuje / Widzę
peyot, Ty chyba masz jakies gornolotne wymagania, dziewczyna zwyczajnie pisze o swoich dosc ciekawych zainteresowaniach a Ty wyjezdzasz tutaj z jakimis 'pozycjami', zreszta jak mozna w paru slowach okreslic siebie na forum hmm ? !peyot pisze:a mozna wiecej zainteresowan bo jak narazie te to takie malo zachecajace sa:|lady1988 pisze:mam 22 lata, zainteresowania to przedewszystkim zeglarstwo, muzyka i ogolnie jestem otwarta na nowe rzeczy :)
Zacznij moze od pozycji:D
W

Wierze, tylko ze tak, tylko tak sobie dumam czy aby za bardzo nie ucinasz kogos na wstepie, z kobietami trzeba bardziej delikatnie, my to raczej poszukujemy zyczliwosci w swiecie, zwlaszcza nieznanym a nie tak od razu po glowie...
A tak nawiasem mowiac to pozdrawiam serdecznie Aga, grupke dziewczyn to na pewno znajdziesz w sotlandowej ekipie, my tez czasem lubimy sie tak po 'babsku' zintegrowac, jakis wypad na zakupy, kursik makijazu itp...Tak wiec czytaj forum i pisz wiecej ( zawsze szybciej wejdziesz w towarzystwo ) a jak przyjdzie wiosna i lato to wiecej okazji na spotkanie- grille, wycieczki etc...
Pozdrowionka, lunafly1

A tak nawiasem mowiac to pozdrawiam serdecznie Aga, grupke dziewczyn to na pewno znajdziesz w sotlandowej ekipie, my tez czasem lubimy sie tak po 'babsku' zintegrowac, jakis wypad na zakupy, kursik makijazu itp...Tak wiec czytaj forum i pisz wiecej ( zawsze szybciej wejdziesz w towarzystwo ) a jak przyjdzie wiosna i lato to wiecej okazji na spotkanie- grille, wycieczki etc...
Pozdrowionka, lunafly1