Peyot...! zanim się wypowiesz na temat uprawnien np SLV to wejdz na Spawalnictwo.pl i sprawdz co to wogóle jest? to sa uprawnienia UE sa uznawane w całej unii więc nie wiem z kad ta wypowiedz, niektórzy z was mieszkaja tam na miejscu dlatego pytałem o Prace własnie Was! wiecienajlepiej a Ty mi tu zaraz wystawiasz opinie !!! dziwny koleś jestes, ale cóz...!
spawam dzwigii Liebher więc jak ktos ma pojęcie co to, niech poszuka w google pozdrawiam i dzieki !
Gdzie potrzebują ludzi do pracy?
-
- Gość
.. "Bratvirusa" ..
Z kad to wiem??
hm...
No niech sie zastanowie...
Moze z tad ze pracowalem na budowach tutaj i co nieco wiem co oni chca po tym co ludzie mowia
a z reszta pierdzieli mnie to rob co chcesz mow co chcesz i uwazaj co chcesz ja sie juz nie wtracam...
Nara dla mnie koniec dyskusji
PS: Kris nie powiedzialem ze wiem wszystko a z reszta j***e mnie to powiedzialem co uwazam a wy robcie co chcecie z tym
hm...
No niech sie zastanowie...
Moze z tad ze pracowalem na budowach tutaj i co nieco wiem co oni chca po tym co ludzie mowia
a z reszta pierdzieli mnie to rob co chcesz mow co chcesz i uwazaj co chcesz ja sie juz nie wtracam...
Nara dla mnie koniec dyskusji
PS: Kris nie powiedzialem ze wiem wszystko a z reszta j***e mnie to powiedzialem co uwazam a wy robcie co chcecie z tym
-d(^_^)b-
Żyje / Czuje / Widzę
Żyje / Czuje / Widzę
-
- Gość
peyot Pracowałem w UK ... wiec co nie co wiem ,nie chce jechac w ciemno, znajomosci duzo daja, dlatego zapytałem, agencje z Polski są nie pewne , naturalnie nie liczne ! ale jak coś sie dowieci prosze o kontakt ,
z Góry dziękuje
z Góry dziękuje
.. "Bratvirusa" ..
Dla wszystkich zainteresowanych, B&Q na Nursling Estate zaczelo rekrutacje.
Ogloszenie wisi tuz przy wejsciu po lewej stronie. Sprawdzilam ich website, ale nie precyzuje jaka jest procedura recrutacyjna, wiec proponuje pojsc tam osobiscie.
Adres:
Franconia Drive, Nursling Industrial Estate
Nursling
Southampton
SO16 0YW
Tel: 023 8074 7100
O ile dobrze pamietm autobus numer 21(first) tam zajezdza
Pozdr
Magda
Ogloszenie wisi tuz przy wejsciu po lewej stronie. Sprawdzilam ich website, ale nie precyzuje jaka jest procedura recrutacyjna, wiec proponuje pojsc tam osobiscie.

Adres:
Franconia Drive, Nursling Industrial Estate
Nursling
Southampton
SO16 0YW
Tel: 023 8074 7100
O ile dobrze pamietm autobus numer 21(first) tam zajezdza
Pozdr
Magda
zostawmyz tym nieszczesnym mezczyznom bodaj odrobine przekonania, ze jednak ciagle sa w czyms od nas lepsi...j.chmielewska
Właśnie
tak sie składa,ze tez tam byłam

[img]http://img.userbars.pl/23/4487.png[/img] [img]http://img.userbars.pl/32/6346.gif[/img]
Bóg mnie stworzył,diabeł opętał.Na zawsze będę
grzeszna i święta...
gg:2306643
Bóg mnie stworzył,diabeł opętał.Na zawsze będę
grzeszna i święta...
gg:2306643