Ciekawosc swiata sprawia ,ze odwiedzilem to piekne miasto.
Jachty to ulubiony sport i wynajecie 12metrowego to wydatek ok.500f/miesiac.Jak koszty rozlozyc na zaloge np.5 koi to grosze koszt i zabawy sporo.
Jak zorganizowane jest zycie,wolny czas rodakow?.sport ,zabawy,zorganizowany wypoczynek dla mlodych siedzacych przed domami.
Czas pracy i staran o prace doroslym nie pozwala na zabawy w parku widac sporo pijanych i zalamancow co nie wiedza co robic.
Wladze w tym miescie maja partia konserwatywna w porownaniu z Partia Pracy to wrogo nastawieni do inigrantow.
We wladzach miasta brak polskich nazwisk,jak u mnie byly wybory co 4 lata to wystarczylo chetnego i 700 podpisow zamieszkalych rodakow i podatki miasta dzielili by na nasze potrzeby np;szkoly kluby dotacje adiacenckie itp.cos dla alkoholikow by sie przydalo.
Moja dotychczasowa strona to http:/dariuszuk.bloog.pl
tojest z Leicester i Birmingham,teraz zrobie o Southampton.
Tak opracowac ze na A-4 ma sie zmiescic wszystko potrzebne.
Tyle na razie.
Pozdrawiam
Ateista w Southampton
- szczecinianin
- Nowicjusz
- Kontakt:
To czekamy z nieciepliwoscia o raport z Southampton.
Moge zlozyc podpis...:)
Mozesz bardziej sprecyzowac gdzie moge wynajac 12 metrowy jacht za 500 funtow na miesiac.
Jestem szczerze zainteresowany.
Moge zlozyc podpis...:)
Mozesz bardziej sprecyzowac gdzie moge wynajac 12 metrowy jacht za 500 funtow na miesiac.
Jestem szczerze zainteresowany.
Pozdrawiam
Rem
Rem
- szczecinianin
- Nowicjusz
- Kontakt:
W porcie na barierkach jest reklama,co do metrow nie liczylem na fotce;
Dobry jest na start RJA, Boatshare.com,chce sie zapisac do klubu,jest Poiswits club co w kazdym porcie zbiera zalogi na rejsy,ta nazwa to od zony rybaka wiec cos mogla pomylic.
Mam fotke lecz nie instaluje sie na tej stronie,poznaje mozliwosci,dopiero zaczynam tu pisac.
Pozdrowienia od skipera.
Dobry jest na start RJA, Boatshare.com,chce sie zapisac do klubu,jest Poiswits club co w kazdym porcie zbiera zalogi na rejsy,ta nazwa to od zony rybaka wiec cos mogla pomylic.
Mam fotke lecz nie instaluje sie na tej stronie,poznaje mozliwosci,dopiero zaczynam tu pisac.
Pozdrowienia od skipera.
Niby wszystko ładnie i pieknie tylko ten temat nieco zaczepny i na dodatek bez pokrycia .Jak ten biedny ateista ma sie zabawic w tym pieknym miescie , nie stac go na 12 metrowy jacht , nic tylko dolaczyc do zalamancow w parku .Brak polskich nazwisk we wladzach :wink: oj moj boshe po coz Ci one ??? Juz to widze jak nasz przedstawiciel troszczy sie o rodakow
Bardzo nam wszystkim milo ze interesuje Pana niemal kazdy sektor ludzkiej dzialalnosci polityka / religia / sztuka (w parku) i rekreacja, mysle ze.... nawet na A-5 mozna wszystko wcisnac wystarczy podac linka , tak jak na dariuszkuk
Bardzo nam wszystkim milo ze interesuje Pana niemal kazdy sektor ludzkiej dzialalnosci polityka / religia / sztuka (w parku) i rekreacja, mysle ze.... nawet na A-5 mozna wszystko wcisnac wystarczy podac linka , tak jak na dariuszkuk
- szczecinianin
- Nowicjusz
- Kontakt:
No i napisalem gazetke ,format pdf,latwo do druku i ladne kolory.
http://dariuszuk.bloog.pl/?podglad=1
Na jednej kartce zmiescic to co przydatne i do druku latwe,na telefon nagrac i na blutu pokazywac koledze.
http://dariuszuk.bloog.pl/?podglad=1
Na jednej kartce zmiescic to co przydatne i do druku latwe,na telefon nagrac i na blutu pokazywac koledze.
- szczecinianin
- Nowicjusz
- Kontakt:
Zrobi stroné o wielkim miecie pewno sié uda lecz zmieci to na jednej stronie atwe nie bédzie,zdjécia mam, teraz wybra to co wazne i bédzie.