Jako ze pogoda coraz fajniejsza za oknem i jak to Pablo powiedzial "... widac kroczaca wiosne zza okularow slonecznych" (czy jakos tak ;) ) co powiecie, zebysmy zorganizowali sobie grilla ? Propozycji juz kilka padlo, glownie na shoutboxie. Postanowilem to wszystko zebrac w calosc. Zyjemy w pieknej okolicy New Forest. Jest tam maaasa miejsc gdzie mozna odpoczac, posiedzic, pospacerowac, pozwiedzac, popiknikowac (jest takie slowo ? :? ). Ja proponuje miejsce piknikowe zaraz przy Dear Sanctuary. Jest tam spory parking, centrum informacyjne, wychodek, sporo stolikow do grillowania itd. W wyznaczonych porach - jakies 300 m obok jest okresowe karmienie jeleni. Przyjezdza taki fajny pan duza terenowka, przynosi worek z karma dla jeleni, a pozniej one to szamaja ;) Mozna przy okazji sporo ciekawych fotek zrobic (tutaj uklon w strone naszych zapalonych forumowych fotografow). To jako taka dodatkowa atrakcja. Z dojazdem tez nie ma problemu. Miejsce jest polozone jakies 3 mile na zachod od Lyndhurst. Ponizej zamiescilem kilka wskazowek. Jestem otwarty na propozycje, jesli ktos chcialby cos pozniej pozwiedzac, polazic w butach trekkingowych itp (jest wiele tras wyznaczonych do lazenia, takze mozna cos wybrac). I tutaj znowu uklon w strone forumowych fotografow (juz drugi :) ). Drzewa i przyroda do ciekawa tematyka. Co do jedzenia to kazdy wezmie cos dla siebie, jakas kielbaska, salatka itp. nie wiem co kto lubi.
Czekam na odzew ! Zaproponujcie date, godzina bylaby jakas okolopoludniowa (ze wzgledu na godzine karmienia jeleni). Ponizej wskazowki dojazdu, jak obiecalem :

Pozdr. KriS