Witamy Na Forum
Ja rowniez chcialem sie przywitac, wpadlem tutaj tylko dlatego ze szukam kolezanki :) O wlasnie, jakby ktos cos wiedzial to Iwona Wrzesien z Radomia, jak cos to prosze o info na maila
Ostatnio zmieniony pt lis 14, 2008 3:41 pm przez marad_co, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo Radom to ogolnie fajne miasto. Tak wiec ludzie tez fajni. Ale czy ktokolwiek slyszal cos o mojej kolezance ?
siemanko, jestem nówka sztuka nieśmigana
8)wypiłooo by sie z czaseem browara nawet na ławeczce chhociaz, chociaz mozna rowniez i na chawirze, pabuf nie lubiec:)mieszkac na shirley, i lubic piwo i sluchac glosno muzyka,
ajm coming from 3pcity

ajm coming from 3pcity

kto pozno wstaje temu pan bóg kule nosi
HEJA
KTOS KIEDYS POWIEDZIAL --MIEJ SERCE I PATRZAJ W SERCE.. POTRZEBA PEZJI NA TEJ STRONCE.
KTOS KIEDYS POWIEDZIAL --MIEJ SERCE I PATRZAJ W SERCE.. POTRZEBA PEZJI NA TEJ STRONCE.
- pablo_el_diablo
- Bardzo odważny
Jestem w So'ton niecaly roczek, znam juz troche ludzi nie tylko Polakow... mimo ze miasto srednio mi sie podoba jakos ciezko mi sie stad wyrwac. Mam na imie Pawel i 26 latek, poki co ciezko pracuje i planuje zmienic mieszkanie (i tak na Was wpadlem) pozdrawiam cieplo. :)
-
- Nowicjusz
ooo widze ze byla o Radomiu mowa!!! bo ja tez z tego miasta!!!
- pablo_el_diablo
- Bardzo odważny
hehe radom ma silna reprezentacje w tym miescie, podobnie jak i ostrowiec, tak sie sklada ze ja sam jestem z ladnego miasteczka Zwolen - wiec nie calkiem daleko. pozdrawiam