Polskie produkty w Southampton
Heja
Czy jest mozliwe dostac jakies polskie jedzonko w southompton/portsmouth lub okolicy?
mieszkam tu juz troszeczke ale jak dotad nieudalo mi sie znalesc podobnego sklepu
a przydaloby sie dobrze zjesc czasami :)
pozdr
Czy jest mozliwe dostac jakies polskie jedzonko w southompton/portsmouth lub okolicy?
mieszkam tu juz troszeczke ale jak dotad nieudalo mi sie znalesc podobnego sklepu
a przydaloby sie dobrze zjesc czasami :)
pozdr
:)
dzieki wielkie, niedlugo zamierzam zatem tam zawitac :)
tak wychodze czasem z domu :), ale niestety nie mieszkam w southampton, tylko na Isle of Wight, wiec nie czesto bywam na ladzie :)
a i Wasze forum znalazlem dopiero co :)
pozdrawiam serdecznie
i jescze raz dzieki
dzieki wielkie, niedlugo zamierzam zatem tam zawitac :)
tak wychodze czasem z domu :), ale niestety nie mieszkam w southampton, tylko na Isle of Wight, wiec nie czesto bywam na ladzie :)
a i Wasze forum znalazlem dopiero co :)
pozdrawiam serdecznie
i jescze raz dzieki
hehe juz niedlugo bedzie i polski sklep z wedlinami, na poczatku maja zostanie otwarty sklep z polskimi wedlinami ale i nie tylko na Shirley na przeciwko pierwszego w Soton polskiego sklepu, w miejscu gdzie kiedys byla poczta, na przeciwko 'kebabowni' 

Juz jest:-) Bardzo fajny sklep, duzy wybor polskich towarow. Nabial, wedliny...Do wyboru, do koloru...
Jesli chodzi o grilla to ja wyprobowalem kielbase "Francuska" i "Grillowa z serem". Naprawde dobre chociaz do grillowej podszedlem z duza nieufnoscia bo nie wierze niczemu co ma w nazwie "grillowa...", no moze oprocz musztardy kamisa. Warto sprobowac.
Jesli chodzi o grilla to ja wyprobowalem kielbase "Francuska" i "Grillowa z serem". Naprawde dobre chociaz do grillowej podszedlem z duza nieufnoscia bo nie wierze niczemu co ma w nazwie "grillowa...", no moze oprocz musztardy kamisa. Warto sprobowac.
sklep znajduje sie na rogu ulicy Shirely Rd i Howard Rd (na rogu jest sklep z super meblami i stylowymi rzeczami do domu), na przeciwko jest pierwszy polski sklep obok ktorego jest taki zolty sklep z roznosciami, mam nadzieje ze znajdziecie :D
Bylem, kupilem pare razy kilka rzeczy i NIEpodoba mi sie. Hinduskie zwyczaje: na poczatku tanio pozniej coraz drozej. Wedliny niby krojone ale prawie 50% drozsze niz po drugiej stronie ulicy. Juz wole kupic wiecej, starczy na dluzej. Sklepik naprzeciwko (obok kebabowni) pasuje mi duzo bardziej. Moze maja czasami doly ale to co jest potrzebne jest zawsze i tanio mozna kupic markowe produkty a nie tania tandete spozywcza , ktora teraz zalewa Polske. Nie po to ciezko tu pracuje, zeby sobie na jedzeniu zalowac.
-
- Nowicjusz
a ja dzis z okna autobusu widzialam polska cukiernie na bedford pl,ciekawe czy ktos juz byl w slodkim zebie ,bo tak sie nazywa. 

Że jak sie nazywa ?? maja pączki z czekoladą .. albo pączki ?? Państwo moi drodzy coraz to lepiej sie dzieje w Soton .. sklepow polskich sie robi jak grzybow po deszczu .. ceny idą w dół :) zauważyliście plusy tego ?? NAS wiecej , ŻYCIE tańsze ..i coraz to więcej się dzieje. :)
[img]http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-253.gif[/img]
[b]Będziesz pisał na temat, nie będziesz spamował, będziesz...[/b]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/6522/ubd3874.png[/img]
[b]Będziesz pisał na temat, nie będziesz spamował, będziesz...[/b]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/6522/ubd3874.png[/img]