SKLEP ZE SPRZĘTEM ELEKTRONICZNYM POSZUKIWANY!!!

Gdzie kupić? Jak znaleźć?... Czyli garść porad na bieżąco !
ODPOWIEDZ
Mary jane
Gość

pt sie 08, 2008 1:53 pm

Witam, mam zamiar kupić sobie wierze HI FI, ale nie umiem znalesc zadnego dobrze wyposazonego w asortyment elektroniczny sklepu:/ Jak gdzies wchodze to maja 2, 3 wierze na krzyz i to by bylo na tyle:/ Slyszlam cos o jakims sklepie Kometa?? Jezeli ktos sie orientuje bede bardzo wdzieczna za info :)
Siostra
Zaczyna Działać

pt sie 08, 2008 2:01 pm

to jest adress tego sklepu w eastleigh:
Unit 2
Woodside Av, Eastleigh, SO50 9NA, United Kingdom

+44 870 542 5425‎

a to link do mapy:

mapa

wydaje mi sie ze w pcworld tez maja takie towary.
pozdrawiam :)
Mary jane
Gość

pt sie 08, 2008 2:13 pm

dzieki na info:) troche to daleko... :/ w PCWORLD bylam i tam jest sporo sprzetu, ale bardziej takiego jak TV, czy kina domowe a wierza byla jedna:/ Moze jeszcze ktos cos kojarzy? Chce kupic sobie taka konkretna wierze, nie wiem 450W, czy cos w tym stylu a nie micro system, bo takich to jest sporo:p
Jeszcze raz dzieki siostra:)
Awatar użytkownika
ANECZKA25
Administrator

pt sie 08, 2008 2:24 pm

Mary Jane,
sklepy zajmujace sie sprzetem elektronicznym to m.in:
Comet, PC World, oraz markety Tesco, Sainsbury's, Argos, JOhn Lewis itp...
Wpisz w wyszukiwarke nazwe sklepu i Southampton i zobaczysz adres najblizszy Twojego miejsca zamieszkania (najczesciej sklepy maja wiecej 'oddzialow' w jednym miescie)

Pozdr

A
---Wonderful girl. Either I'm going to kill her or I'm beginning to like her---
Siostra
Zaczyna Działać

pt sie 08, 2008 2:33 pm

naprzeciwko debenhams jest sklep z tv to moze i tam maja co szukasz.
Wujek Kazek

pt sie 08, 2008 5:30 pm

Szczerze powiedziawszy, do sklepów takich jak Comet, PC World, Currys czy Novatech warto się wybrać jedynie po to, żeby sprzęt, który chcemy nabyć "obejrzeć własnoręcznie" :D , czyli sprawdzić kolor, wymiary itp. W rzeczywistości tego typu sklepy prowadzą także sprzedaż większości swoich artykułów przez internet często nawet dając spory upust na zakupy robione tą metodą (nawet kilkadziesiąt funtów taniej).

Poza tym, warto poszperać na ebay'u i Amazonie, bo dzięki temu też możemy zaoszczędzić sporo na tych samych produktach, dostępnych w supermarketach. Możemy tam korzystać z porównywarki cen oferowanych przez różne sklepy internetowe, a niejednokrotnie dostępna jest też opcja bezpłatnej dostawy na wskazany adres.

Życzę pomyślnego polowania na okazje!
Mary jane
Gość

pt sie 08, 2008 6:35 pm

Dziekuje wszystkim za info:) od jutra zaczne poszukiwania Hi Fi:D wirtualnie i w realu:p
Pozdro:)
Awatar użytkownika
Edith
Zaczyna Działać

pt sie 08, 2008 6:42 pm

Wujek Kazek ma racje, w sklepie warto zobaczyc model ktorym jestes zainteresowana, przetestowac go itp ale zakupu radzilabym dokonac w internetowych odpowiednikach powyzszych sklepow. Faktycznie jest duzo taniej.
Pracuj jakbyś nie potrzebował pieniędzy...
Kochaj jakby nikt Cię nigdy nie zranił...
Tańcz jakby nikt nie patrzył...
Spiewaj jakby nikt nie słuchał...
Zyj jakby to było niebo na ziemi...
--------
gg 5327934
Awatar użytkownika
e-admin
Administrator

pt sie 08, 2008 6:45 pm

A na co ci wieża HI Fi ;) ja proponuje do kompa zakupić mega super glośniki, kino domowe podłączyć w kazdym rogu pokoju. Kompa postawić w najbardziej znaczącym miejscu w salonie i zapalić świeczki i kadzidełka !!! :mrgreen:
[img]http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-253.gif[/img]

[b]Będziesz pisał na temat, nie będziesz spamował, będziesz...[/b]

[img]http://img526.imageshack.us/img526/6522/ubd3874.png[/img]
Awatar użytkownika
didi05-88
Zaczyna Działać

pt sie 08, 2008 7:07 pm

bardzo dobra sugesyia Ewelina :-)
Awatar użytkownika
e-admin
Administrator

pt sie 08, 2008 8:41 pm

w dobie komputerów... raczej mało kto wieże kupuje. No chyba że w salonie chcesz mieć szpanerską wieżę, której mało będziesz używać jak już się zaopatrzysz w winampa i kompa z dobrymi głośnikami. ;) Ja mam Creative 5+1 i niezłe na nim imprezy już, były :) Z sąsiadami włącznie ;) a moc maja wielką ... głośniki oczywiście :)
[img]http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-253.gif[/img]

[b]Będziesz pisał na temat, nie będziesz spamował, będziesz...[/b]

[img]http://img526.imageshack.us/img526/6522/ubd3874.png[/img]
Mary jane
Gość

pt sie 08, 2008 9:27 pm

Dzieki za rade, ale kompa i glosniki juz mam, a kino domowe to nie to samo co wieza:) Nie chce miec kina domowego jak wszyscy, lubie byc orygyginalna:p Juz sobie jedna upatrzalam:) ma osobny subufer i trojdrozne glosniki i jest naprawde wypasiona:D
Dzieki wszystkim za rade i pomoc, doceniam:)
Super ze sie zainteresowaliscie, jak bede miala jeszcze jakies pytania, licze na was;)
pozdro
Awatar użytkownika
Kris
Bardzo odważny

sob sie 09, 2008 5:45 pm

Ewelina26 pisze:w dobie komputerów... raczej mało kto wieże kupuje. No chyba że w salonie chcesz mieć szpanerską wieżę, której mało będziesz używać jak już się zaopatrzysz w winampa i kompa z dobrymi głośnikami. ;) Ja mam Creative 5+1 i niezłe na nim imprezy już, były :) Z sąsiadami włącznie ;) a moc maja wielką ... głośniki oczywiście :)
Glosniki Creative 5+1 rzeczywiscie sa fajne, ale tylko pod pewnymi wzgledami. Jesli chcesz rzeczywiscie uslyszec dzwiek we wszystkich 6 kanalach - musisz miec karte dzwiekowa 5+1 rowniez :) Dzwiek taki (przestrzenny) uslyszysz tylko, jesli byl w ten sposob kodowany (wiekszosc filmow na DVD np). Inaczej to wyglada ze zwyklymi plikami mp3 - to nic innego jak stereo. Bedzie poprostu glosno i wszedzie, ale to nie ma nic wspolnego z dzwiekiem 3D.
Pozdr. KriS
[img]http://img256.imageshack.us/img256/3926/sig2pk.jpg[/img]
ODPOWIEDZ