Kilka slow odnosnie moich spostrzezen dotyczacych wczorajszej popoludniowej sesji zdjeciowej zwiazanej z tematem przyjazdu konsula.
Darek.....hm..nie wypada nawet oceniac. Profesjonalista pelna "geba". Super ze mamy takiego goscia w druzynie.
Kasia...to nasze odkrycie.....dziewczyna tak naprawde stanela po raz pierwszy przed kamera bez zadnego przygotowania...troszke zjadla ja trema ale zobaczycie jak bedzie wymiatac za jakis czas...moja reakcja po obejzeniu materialu byla taka..moje oczy zrobily sie tak duze jak temu lemurowi na youtube...a przez mysl przelecialo takie stwierdzenie...kurka wodna czy Marcin nie pomylil linkow..przeciez to Katarzyna Koleda-Zalewska jak pragne zdrowia.
Mialem kilka ladnych lat temu taki przypadek. Do mojego studia przyszla dziewczyna z prosba bym zrobil jej kilka fotek do porfolio. Podczas rozmowy dowiedzialem sie iz kolezanki namowily ja na start w castingu na miss Polonia. Sama jednak podchodzila do tego sceptycznie....pamietam moment jej wejscia..przyznam ze mnie ten widok przytkal lekko

Kaska wielkie brawa za odwage tak trzymac!!!!!