ja bylem rok temu strasznie wialo i pochmurno, w tym roku widze lepiej jest za oknem, niestety wikend pracujacy, opiszcie jak bylo, u mnie na jutubie jest filmik zeszloroczny pzdr
Pablosku moj drogi a jak maja latwce leciec bez wiatru hmmm czyli pogoda byla rewelacyjna jak na kite festival generalnie fajnie bylo poogladac wyczyny latawcow pod rozne uklady muzyczne i ta ciekawosc np jak to mozliwe,ze 5 osob stoji kolo siebie i robi show i jak to mozliwe,ze sie nie poplacza...sznurki,latwce ,ludzie :wink: a i okrasa byla jak zawsze towarzyszaca tego typu imprezom czyli cos dla najmlodszych
Buzi pisze:
nie wiem czy pisałem tu na temat ale mam nadzieje ze mi sie nie dostanie
Ale mnie rozbawiles tym stwierdzeniem? Tu jest taki mega balagan, ze napewno Ci sie nie dostanie... :D
Administratorzy i Moderatorzy prosze o wybacznie, ale takie sa fakty.. :D
Bylam w ten weekend na Kite Festival tyle ze w Westward Ho! w polnocnym Devon. Coz za widoki... :D
Już wczesniej sie domysliłam, tylko że to Ty nie wczepiony za bardzo w temat, bo o latawcach od poczatku mówiliśmy :):), a co do latania na paralotniach itp to raczej warto poszukać coś w miejskim aeroclubie itp... P.S Zdaje się,że juz tutaj na forum pojawiło się paru chętnych na tą formę wypoczynku i orlik nawet podał linki, z pewnością znajdziesz coś dla siebie...