jak dojechac do salisbury?

Gdzie kupić? Jak znaleźć?... Czyli garść porad na bieżąco !
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kromagg
Gość

wt maja 13, 2008 10:02 am

witam jestem kolejnym Polakiem po "tej" stronie.. choc wlasciwie to dopiero bede. Mam robotke w salisbury podobno ladnym miasteczku za calkiem ciekawe pieniazki jednak moj problem polega na tym ze nigdy wczesniej nie bylem w Anglii i chcialem was kochani spytac jak moglbym sie dostac do miejsca przeznaczenia?
wybiore zapewne autokar bo na loty mnie nie stac (jeszcze? :))
i znalazlem 2 opcje wysiadka w winchester lub w southampton. czy ciezko bedzie mi szybko znalezc kase (pks?, pkp?) lub chocby dworzec gdzie odjade do salisbury?
w south bede planowo ok 17 w sobote jesli to ma jakies zanczenie wysiadka na Coach Stn, Harbour Parade.
Awatar użytkownika
ANECZKA25
Administrator

wt maja 13, 2008 10:21 am

Witam
wysiadajac z autokaru na dworcu audobusowym w Southampton (National Express, sprawdzalam polaczenia busami do salisbury i jest pozno, o 20:00), najlepiej idz na dworzec kolejowy - RAILWAY STATION/TRAIN STATION
Pociag jedzie o 18:10, 30 min, wiec na miejscu jestes 18:40.
Pytaj o:
SINGLE JOURNEY from Southampton Central (SOU) to Salisbury (SAL). cena: 7.20 funtow.

Pociagi jezdza czesto, wiec jaknie ten, to masz jeszcze polaczenia pozniej.

pozdrawiam i powodzenia
A
---Wonderful girl. Either I'm going to kill her or I'm beginning to like her---
Awatar użytkownika
cuma
Zawodowiec

pt maja 16, 2008 12:01 pm

kromagg jesteś pewien że nie stać Cię na loty :?: często bilet w tańszych liniach jest tańszy od autokaru. sprawdź na stronach linii wizzair, ryanair lub easy jet. najbliższe lotnisko w Bournemouth, Bristolu lub londyńskie Luton, Gatwick i Stansted
trochę węgla ożywia parowiec, trochę serca - człowieka...
[url=http://userbars.pl/][img]http://img.userbars.pl/11/2050.gif[/img][/url]
ODPOWIEDZ