Moja "fantastic"

Tu właśnie prośba do Szanownych Forumowiczów - podpowiedzcie, prosimy - gdzie??..
Z góry wielkie dzięki :)
pzdr
Jimmy pisze:Może i ładniejsze nabrzeże jest w Po'mouth..
xfish pisze:Tylko Portsmouth.
Ladniejsze, wiecej miejsc do zwiedzania, lepszy klub pilkarski :wink: , blizej Londynu..
No właśnie - my też (po krótkim pobycie tu i tu) obstawiamy Southsea/Portsmouth/Gosport, myśleliśmy jednak, że odezwie się ktoś, kto poda jakieś "super" argumenty za So'ton - na razie jednak jest 3:0 dla Portsmouth.. :DCeltka pisze:Osobiscie tez uwazam, ze Portsmouth jest o wiele fajniejszym miejscem do zycia - przynajmniej na linni nabrzeza. Jest gdzie pojsc, jest przestrzen, jest sporo zieleni, jest ladnie. Jest tez wiele miejsc do zwiedzania, no i imponujace centrum handlowe Gunworth. A Soton... No coz... Srednio pieknie i srednio przyjemnie. Jak dla mnie przynajmniej.
Natomiast jesli chodzi o uniwerek - University of Southampton zdecydowanie deklasuje Portsmouth University (mowie o poziomie).
Ja bym sie jednak na Waszym miejscu do soton nie przeprowadzala...
No, to mamy 4:0no-res pisze:Teraz mieszkam w Southampton, ale gdybym miał jeszcze raz wybierać, to mój wybór padłby na Portsmouth..
Dla mojej Ukochanej to już raczej Uniwersytet Trzeciego Wiekuno-res pisze:..uniwersytet dla Twojej żony..
Hmm.. Poczułem się zobowiązany stanąć w obronie Portsmouth - tak wygląda kanał, a nie zatoka w Southsea..Ewela pisze:Czy aby ta woda z zatoki w Portsmouth ma przyjemną woń ? Z google maps wygląda mi to na jedną wielką kiszącą się malarię :wink:![]()
Byliśmy, widzieliśmy - jest brudniejsze (naszym zdaniem oczywiście).. :(no-res pisze: ..samo Southampton, ogólnie chyba architektonicznie mniej ładne, i jak mi się wydaje, brudniejsze..
Ufff Bardzo się cieszę, że chociaż trochę obroniłam dumę naszą, Southampton. :)rOdOwity pisze: PS. I tak oto ze stanu 4:0 zrobiło nam się 3:2 (wciąż jednak Portsmouth górą..)
Obroniłaś?? Trochę mało powiedziane - dałaś wiele do myślenia..Ewela pisze:Ufff Bardzo się cieszę, że chociaż trochę obroniłam dumę naszą, Southampton. :)
P.S. Z tą malarią to był żarcik.
Nie popadajmy w przesadyzm.:) Nikt sie nie odzywal, było 4:0 dla Portsmouth więc postanowiłam troszkę pokolorować to brudne Southampton dając trochę bardziej milszych informacji na temat parków. Przegrać 4:0 to troszke smutno, a tak to trochę honor uratowany i nie dzieki mnie tylko dzieki parkom i New Forest.rOdOwity pisze:Obroniłaś?? Trochę mało powiedziane - dałaś wiele do myślenia..Ewela pisze:Ufff Bardzo się cieszę, że chociaż trochę obroniłam dumę naszą, Southampton. :)
P.S. Z tą malarią to był żarcik.
A swoją drogą - włodarze miasta powinni Cię jakoś uhonorować za taką rekłamę.. :D
Będę przekorny - te wspaniałe trawiaste pola przy nabrzeżu w Southsea, i do New Forest też niedaleko.. :DEwela pisze:honor uratowany i nie dzieki mnie tylko dzieki parkom i New Forest.
I w ten sposób mamy remis 3:3..bakteria1131 pisze:..osobiście bardzo lubie to masto i nigdzie bym sie stąd niewyniósł..