Ile naprawde zarabiaja polacy w Southampton.
Witam wszystkich. Moze to glupie ale mam pytanie do wszystkich ile tak naprawde zarabia sie w Southampton? Pracuje prawie szesc lat w jednej firmie i mam zamiar starac sie poraz kolejny o podwyzke u mojego szefa ale po niedawnej recesji niewiem na ile moge sobie pozwolic przycisnac bossa do sciany. Moja stawka obecnie wynosi £7.8/h i pracuje w branzy technicznej i jestem tam technikiem-montazysta. Czy walczyc o kolejne 50p na godzine czy 80p czy tez 20p(to bedzie prawdopodobna oferta mojego szefa, jak coroku tylko 20p.)Chcialem tylko wspomniec ze pracuje na kontrakt 40h/week tylko day shift.****POMOZECIE****???????????????
Witam
Zadałeś trudne pytanie, na które z pewnością nie dostaniesz konkretnej odpowiedzi. Rozpiętość wynagrodzeń w tej okolicy jest naprawdę ogromna, wszystko zależy od polityki finansowej danej firmy.
Najlepszym wyjściem jest zrobić wywiad z twoimi współpracownikami i dowiedzieć się ile oni maja. Z pewnością nie będzie to łatwe, bo ludzie nie chętnie udzielają takich informacji, ale spróbuj.
Drugim wyjściem jest przeglądać ogłoszenia o prace. Znajdź kilka ogłoszeń o podobnym profilu jak twój (oczywiście z okolic Sout.) I porównaj je, dodając optymalnie podwyżkę za 6 lat pracy.
Powodzenia
Zadałeś trudne pytanie, na które z pewnością nie dostaniesz konkretnej odpowiedzi. Rozpiętość wynagrodzeń w tej okolicy jest naprawdę ogromna, wszystko zależy od polityki finansowej danej firmy.
Najlepszym wyjściem jest zrobić wywiad z twoimi współpracownikami i dowiedzieć się ile oni maja. Z pewnością nie będzie to łatwe, bo ludzie nie chętnie udzielają takich informacji, ale spróbuj.
Drugim wyjściem jest przeglądać ogłoszenia o prace. Znajdź kilka ogłoszeń o podobnym profilu jak twój (oczywiście z okolic Sout.) I porównaj je, dodając optymalnie podwyżkę za 6 lat pracy.
Powodzenia