Soton TV
postanowilismy postanawiac, obiecujemy obiecywac, zamierzamy zamierzac i kasowac kase.
Moj numer GG: 7339020
Pozdrawiam
Moj numer GG: 7339020
Pozdrawiam
"Pracuje z nudów i nudze sie w pracy :)"
- pablo_el_diablo
- Bardzo odważny
najlepiej od razu skierowac sie do reklammodawcow. Zycze zeby zapal nie wygasl i trzymam kciuki, w razie czego sluze jakas pomoca.
Ostatnio zmieniony pt lip 04, 2008 10:58 pm przez pablo_el_diablo, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://img9.imageshack.us/img9/1132/newmz.gif[/img]
hehehehe....to nie jest aluzja, bo nikt mu o tym nie mowil...
Runfox zazartowal, a wyszlo jak wyszlo.
Po za tym dziewczyny do mnie jesli "lgna" to z powodow tematu jaki tu poruszamy i nie wyobrazam sobie inaczej :)
I musze zaznaczyc ze facetow jest tyle samo ile kobiet, a srednia wieku wosoka wiec prawdopodobienstwo sukcesu duze.
Dodam jeszcze, ze pojawilo sie u nas pare osob, ktore mialy doswiadczenie z DUZYMI mediami ok kuchni i sa chetne do wspolpracy.
Runfox zazartowal, a wyszlo jak wyszlo.
Po za tym dziewczyny do mnie jesli "lgna" to z powodow tematu jaki tu poruszamy i nie wyobrazam sobie inaczej :)
I musze zaznaczyc ze facetow jest tyle samo ile kobiet, a srednia wieku wosoka wiec prawdopodobienstwo sukcesu duze.
Dodam jeszcze, ze pojawilo sie u nas pare osob, ktore mialy doswiadczenie z DUZYMI mediami ok kuchni i sa chetne do wspolpracy.
- pablo_el_diablo
- Bardzo odważny
no to jak w sprawe jest zaangazowanych 0,5% polonii soton to juz jestem spokojny o efekt, nie traccie czasu bo liczba dni slonecznych zmniejsza sie z kazdym miesiacem ;)
[img]http://img9.imageshack.us/img9/1132/newmz.gif[/img]
wiem wlasnie....dziadostwo pogodowe
pierwsze nagranie nadchodzi
...bo to ma byc niespodzianka :)