Wydarzenia W Londynie Wasze Zdanie
- globares
- Bardzo odważny
- Kontakt:
a co mnie Londyn, jedź , zobacz , wrócisz to opowiedz. Ale impreza już się skończyła.
chyba że chcesz się załapać na wpier... od policji.
Ciężko, ciężko żyć na świecie,
Kiedy płacze się i szlocha,
Jeszcze ciężej żyć bez kogoś,
Kogo się ogromnie kocha.
Kogo się ogromnie kocha.
globares pisze:a co mnie Londyn, jedź , zobacz , wrócisz to opowiedz. Ale impreza już się skończyła.
Bardzo mądra wypowiedz dorosłego człowieka...
Wg mnie londyńczycy sami podcinają gałąź na której siedzą. Pomimo kryzysu ekonomicznego i społecznego spowodowali właśnie ograniczenie dopływów gotówki z innych, europejskich państw.
Inwestorzy będą się bać, inwestycji w biznes w tym kraju co jeszcze mocniej odczuje jak zwykle klasa niska i średnia.
Ubezpieczyczalnie wypłacą ogromne odszkodowania i będą musieli sobie później odbić tą stratę. A na czym. Oczywiście na klientach końcowych co zaowocuje wzrostem kosztu ubezpieczenia auta czy posiadłości. Pewnie będą próbować się wymigiwać od wypłat, czekając aż policja ujmie sprawców i ich poniesie do odpowiedzialności. Ale to potrwa.
Nie mam za bardzo czasu się rozpisać dalej, bo ruszam na kawę do centrum, ale jak wrócę coś jeszcze dopiszę. Akurat na ten temat, gorąco dyskutowaliśmy z przyjaciółmi. Wiem jedno.
Nie będzie z tego nic dobrego.
[do globares] autor wątku chciał usłyszeć opinię, a nie ZOBACZYĆ CO TAM SIĘ dzieje. Filmów i zdjęć jest mnóstwo w internecie. Więc po co ten pocisk dla niego ;)
Inwestorzy będą się bać, inwestycji w biznes w tym kraju co jeszcze mocniej odczuje jak zwykle klasa niska i średnia.
Ubezpieczyczalnie wypłacą ogromne odszkodowania i będą musieli sobie później odbić tą stratę. A na czym. Oczywiście na klientach końcowych co zaowocuje wzrostem kosztu ubezpieczenia auta czy posiadłości. Pewnie będą próbować się wymigiwać od wypłat, czekając aż policja ujmie sprawców i ich poniesie do odpowiedzialności. Ale to potrwa.
Nie mam za bardzo czasu się rozpisać dalej, bo ruszam na kawę do centrum, ale jak wrócę coś jeszcze dopiszę. Akurat na ten temat, gorąco dyskutowaliśmy z przyjaciółmi. Wiem jedno.
Nie będzie z tego nic dobrego.
[do globares] autor wątku chciał usłyszeć opinię, a nie ZOBACZYĆ CO TAM SIĘ dzieje. Filmów i zdjęć jest mnóstwo w internecie. Więc po co ten pocisk dla niego ;)
W podziemiu zaszyty, kruszący szczyty, produkuje bity!
Ya man! Put Urs GuNz off and listen to BoB MaRlEy!!
Ya man! Put Urs GuNz off and listen to BoB MaRlEy!!
- globares
- Bardzo odważny
- Kontakt:
a kto powiedział że jak dorosły to musi mówić same mądre rzeczy?masti1986 pisze:globares pisze:a co mnie Londyn, jedź , zobacz , wrócisz to opowiedz. Ale impreza już się skończyła.
Bardzo mądra wypowiedz dorosłego człowieka...
nie każdy na 25 lat i mówi już tylko mądre rzeczy.
- Załączniki
-
- 17535-4b1f6f7ce579b4951021e719a8012aec.jpg (173.3 KiB) Przejrzano 32851 razy
Kogo się ogromnie kocha.
Kogo się ogromnie kocha.
- globares
- Bardzo odważny
- Kontakt:
dla fana Juliana
- Załączniki
-
- 17120-b969c2d808eec5a0d7f28753f6f52296.jpg (68.98 KiB) Przejrzano 32822 razy
Kogo się ogromnie kocha.
Kogo się ogromnie kocha.
Tak, pierwszy pomysł jest genialny. Skoro Mizter mógłby się tym zająć na początek, to czmeu nie?
A co do drugiego pomysłu. Również bardzo mi się podoba. Moglibyśmy się podzielić tak:
Ja - TNA, The SuperStar - WWE, Kubiko - scena Niezależna, X - wszystko o ile będzie jeszcze pisał. Gratuluję dobrych pomysłów ;
A co do drugiego pomysłu. Również bardzo mi się podoba. Moglibyśmy się podzielić tak:
Ja - TNA, The SuperStar - WWE, Kubiko - scena Niezależna, X - wszystko o ile będzie jeszcze pisał. Gratuluję dobrych pomysłów ;