wiec szukam przyjaciol o ile to mozliwe;)
Moderator: NaDi@30
hej, widze ze ten watek byl zalozony milion lat temu, ale jakby ktos jeszcze swoich przyjaciol nie zdarzyl poznac
to daje znac ze nie dawno przeprowadzilam sie do Southampton ( okolice Shirley), nie znam tu zbyt wielu osob, a nie widze powodu czemu by nie zorganizowac jakiegos spotkania, ja zawsze bardzo chetnie :) Julita, 25

- FISHERMAN
- Zasłużony W Boju
Tak bylo kilka spotkan i wszystkie byly udane !
Ostatnio aktywnosc na forum spadla .... hmm a szkoda bo mozna byloby zorganizowac jakies piwopicie :)
Ja w ten weekend nie dam rady ... jutro jednynie ( czwartek ) ale watpie zeby kazdemu pasowalo ...
Jesli bedzie pogoda to mozna spotkac sie w parku i smiganc do pubu ... a jak nie to odrazu do pubu na jakies jedzienie i %...
Piszcie tu albo na priv !
pozdr
Ostatnio aktywnosc na forum spadla .... hmm a szkoda bo mozna byloby zorganizowac jakies piwopicie :)
Ja w ten weekend nie dam rady ... jutro jednynie ( czwartek ) ale watpie zeby kazdemu pasowalo ...
Jesli bedzie pogoda to mozna spotkac sie w parku i smiganc do pubu ... a jak nie to odrazu do pubu na jakies jedzienie i %...
Piszcie tu albo na priv !
pozdr
-
- Gość
Hej, niedawno tu przyjechałam i też nie znam zbyt dużo ludzi he zresztą miasta też nie
szukam jakiś fajnych koleżanek "na kawę" :) Weronika 22 :)