Polska telewizja w domu z Councilu
Witam, wszystkich serdecznie chciałbym sie dowiedzieć o zasady montażu anten np. polsatu na domie z councilu, otóż mam problem dostałem flat z councilu i jak miła pani mi powiedziała nie moge zainstalowac anteny do polskiej tv na elewacji i ogólnie nie mozna wiercić dziur w ścianach, niestety nie posiadam balkonu wiec tym bardziej mam utrudnione zadanie czy ktoś sie spotkał z takim problemem jesli tak to jak go rozwiązał i czy da sie to zrobić bez kombinowania tylko nie wiem np. o wystosowanie do councilu listu o pozwolenie żeby nie ograniczał dostepu do naszej tv. Dziekuje wszystkim za informacje i pozdrawiam
Musisz wiedzieć,ze instalacja naszej tv w świetle prawa jest nielegalna, ale wszyscy przymykaja na to oczy bo każdy płaci więc wiadomo chodzi o pieniądze, jesli zarządca budynku nie wyraża chęci na podłączenie innych anten poza lokalna kablówki itp to nic nie wskorasz.
A swoja droga nic nie znajdziesz lepszego, wszystko to samo, moze lepiej zamontować sobie sky.
A swoja droga nic nie znajdziesz lepszego, wszystko to samo, moze lepiej zamontować sobie sky.