Prywatni Przewoznicy
- Joohaz
- Nowicjusz
- Kontakt:
Szukam prywatnych i tanich przewozników z Soton do Polski. Była kiedyś taka firma przewozowa która odbierała cię z domu w Soton i zawoziła pod same drzwi w Polsce. Niestety chyba przestali istnieć bo pod nr tel. nikogo nie można zastać :( Bardzo prosiłbym o jakieś namiary jeżeli ktoś coś wie.
www.yoohaz.daportfolio.com
W ostatnim tygodniu korzystaliśmy z usług jednej z firm przewozowych, oferują przewóz osób i paczek.
Euro- Tur, tel. 07858473741 lub 07938049239 ( dzwonić tylko w sobotę i niedzielę, bo wtedy jest bus w Anglii), ceny dobre a przede wszystkim sprawnie i szybko.
Naprawdę polecam:)
Euro- Tur, tel. 07858473741 lub 07938049239 ( dzwonić tylko w sobotę i niedzielę, bo wtedy jest bus w Anglii), ceny dobre a przede wszystkim sprawnie i szybko.
Naprawdę polecam:)

- machinogodzilla
- Nowicjusz
Za każdym razem jak wysyłałem, a było tego ze całe trzy razy :) cena była liczona od kilograma, około 1,5-2 funtów, plus ewentualne ubezpieczenie. Ja korzystałem z usług dostępnych w Polskim Klubie (507 Portswood Road) i z polskiej hurtowni, której nazwy nie pamiętam, a która to mieści(ła) się na samym końcu Mount Pleasant Industrial Estate.
|
► Zobacz co się dzieje w Soton
|
► Zobacz co się dzieje w Soton
|