Od jakiegos czasu poszukuje mieszkania 1 bedroom lub niedrogiego 2 bedroom do wynajecia w okolicach Shirley, Freemantle, City Centre, Ocean Village lub poczatek Portswood lub Highfield.
Czy ktos slyszal o czyms takim do wynajecia? A moze macie jakies numery telefonow do prywatnych landlordow?
Mam problem zeby cos znalezc. Nie chce mieszkac na parterze i potrzebuje miejsca w poblizu na dwa samochody, szukam mieszkania nieumeblowanego, chetnie rowniez bez tzw. white goods.
Sprawdzam regularnie right move, propertyfinder i gumtree, ogladalam kilka mieszkan ktorych jest mnostwo, ale jest baaaaardzo ciezko cokolwiek znalezc......
Macie jakies namiary?
[POSZUKUJE] mieszkanie
-
- Nowicjusz
Undercover
---------------------------
"Just because you can, it doesn't mean you should"
MY NIE IMIGRUJEMY, MY KOLONIZUJEMY
Sorry, ale przeniosłam Twój temat do działu mieszkanie, wiem,że trudno teraz o wynajęcie czegoś fajnego, bo moja znajoma z pracy też szuka i jak na razie bezskutecznie. Cóż, wertuj gazety, szukaj na gumtree i w wielu rożnych miejscach i stronach.
Powodzenia. :)
Powodzenia. :)

-
- Nowicjusz
Dzieki
Ale jest lipa z tymi mieszkaniami.
Juz zwatpilam ze w ogole cos kiedykolwiek znajde.......A chce tylko zwyczajne, normalne mieszkanie, widac to za wiele....
Ale jest lipa z tymi mieszkaniami.
Juz zwatpilam ze w ogole cos kiedykolwiek znajde.......A chce tylko zwyczajne, normalne mieszkanie, widac to za wiele....
Undercover
-
- Nowicjusz
Nadal szukam mieszkania, teraz juz gdziekolwiek (w granicach rozsadku oczywiscie).
Widzialam juz ponad 20 i nic.
Nie wiem moze za duzo oczekuje za zbyt niska cene? Z Waszego doswiadczenia ile trzeba dac za normalne mieszkanie 1 bedroom? Z tego co widze 600 funtow. Z drugiej strony to jednak bardzo duzo bo jeszcze niedawno wynajmowalam dom 2 bedroom w tej cenie (od prywatnej landlady), z ogrodem, nieograniczonym parkingiem, slicznym ogromnym living roomem....
Widzialam juz ponad 20 i nic.
Nie wiem moze za duzo oczekuje za zbyt niska cene? Z Waszego doswiadczenia ile trzeba dac za normalne mieszkanie 1 bedroom? Z tego co widze 600 funtow. Z drugiej strony to jednak bardzo duzo bo jeszcze niedawno wynajmowalam dom 2 bedroom w tej cenie (od prywatnej landlady), z ogrodem, nieograniczonym parkingiem, slicznym ogromnym living roomem....
Undercover
Mam znajoma z pracy, która tez ostatnio bezskutecznie poszukuje mieszkania, wbrew pozorom nie ma w czym wybierać, jak sama mówiła dużo mieszkań ma zawyżoną cenę w stosunku do ich stanu ogólnego. No ale jednak jeśli szukasz 1 bedroom to wydaje mi się,że musisz się przygotować na te nieszczęsne 600 funtów. Ceny wahają się od 540 wzwyż, jeśli bezpośrednio od landlorda,z pośrednikami wiadomo wyżej.
Powodzenia.
Powodzenia.

-
- Gość
Ja natomiast mam problem ze znalezieniem kogos na moje miejsce.
Moze dlatego, ze mieszkam w Marchwood. Mieszkanie mam z lokalnej agencji. Kupilismy z moim chlopakiem dom i chcemy sie na poczatku listopada wprowadzic do niego. Niestety kontrakt obowiazuje nas do placenia za wynajem mieszkania do 7 lutego. Ostatnio nawet zaoferowalismy sie ze zaplacimy za pierwsze dwa tygodnie byleby tylko ktos wynajal.
Mieszkanie, ktore teraz wynajmujemy jest one bedroom, nieumeblowane, garaz i 500 funtow za miesiac. Jezeli ktos zna kogos kto szuka mieszkania w Marchwood, to prosze dajcie mi znac.
Pozdrawiam
Moze dlatego, ze mieszkam w Marchwood. Mieszkanie mam z lokalnej agencji. Kupilismy z moim chlopakiem dom i chcemy sie na poczatku listopada wprowadzic do niego. Niestety kontrakt obowiazuje nas do placenia za wynajem mieszkania do 7 lutego. Ostatnio nawet zaoferowalismy sie ze zaplacimy za pierwsze dwa tygodnie byleby tylko ktos wynajal.
Mieszkanie, ktore teraz wynajmujemy jest one bedroom, nieumeblowane, garaz i 500 funtow za miesiac. Jezeli ktos zna kogos kto szuka mieszkania w Marchwood, to prosze dajcie mi znac.
Pozdrawiam
Karolina
GG: 4516862
GG: 4516862