Ranking polskich sklepów w Southampton
-
- Gość
ja lubie sklep na woolston- Sami Swoi, najblizszy dla mnie wiec ciesze sie ze go otworzyli. Maja dobre zaopatrzenie , pelne połki, wedliny, sery, czyli ogolem wszystko co w innych sklepach, a wiec nie musze jezdzic juz do miasta i stac w korkach. Jest tez polski alkohol. i z tego co wiem chyba tez maja przelewy. widac , ze sie staraja. i oby tak dalej. najgorsza to chyba jest Maja, duzo nieświerzych rzeczy, i ogólnie drogo.
- eczajkowska
- Nowicjusz
To juz nie wiem jaki według Ciebie OLIVIER2008 sklep jest ok.Najpierw chwalisz Maje a na koniec piszesz ze to najgorszy sklep???Nie wiem o co chodzi.O ile mi wiedomo to nie ma 2 sklepów o tej samej nazwie!
-
- Gość
chyba źle mnie zrozumialas, po pierwszym zdaniu ma byc słowo "Mają" a nie jak napisałem "Maja", moj bład, rzeczywiscie mozna to źle zrozumiec. A wiec lubie sklep Sami Swoi, a za Mają nie przepadam. pozdrawiam
- eczajkowska
- Nowicjusz
Także zwracam honor;)
Cos mi sie zdaje,ze sploszyles ptaszyne :)Jimmy pisze:Każdy chwali swoje OLIVER2008ale trzeba byc naprawdę desperatem żeby jako własciciel sklepu logowac się na forach i pisac tylko o swoim sklepie
jesteś żałosny...

Ano niestety, a szkoda bo chętnie bym podyskutował :D ale to są osoby które się logują tylko w celach marketingowych i więcej ich już raczej nie zobaczymy lub zaloguje się ponownie po kilku tygodniach jak się takiemu przypomni, że gdzieś tam kiedys coś napisał i warto by było znów ''polecic swój sklep" na forum.
Pozdrawiam
Malinka. Obsługa jest naprawdę miła, ale już kilka razy trafiłem na wędlinę nie świeżą,robiła się oślizgła już po dobie leżenia w lodówce.Wędlin z Malinki nie polecam są po prostu stare, i co z tego że dostaniesz kilka krówek do reklamówki,jak szynkę wyrzucisz po dwóch dniach.
Nie urodziłem się po to by być bogatym, urodziłem się po to by być dobrym.
to jest najlepszy sklep moim zdaniem - 99 proc polskich produktow i obsluga na medal - nie wiem jak na imie ma ta dziewczyna ktora jest ekspedientka ale z jej twarzy nigdy nie znika usmiech
Yano, ja ponieważ mam bliziutko i jestem tam codziennie to kupuje wędliny dosłownie na raz, dwa i nie wiem czy się szybko starzeje bo nie zdąży :D
A ta najmilsza Pani z Malinki to niedługo zapewne opuści swoje miejsce pracy bo jest w ciąży, czego serdecznie gratulujemy, ale niech wraca szybko
Będziemy tęsknić 
A ta najmilsza Pani z Malinki to niedługo zapewne opuści swoje miejsce pracy bo jest w ciąży, czego serdecznie gratulujemy, ale niech wraca szybko

Czy wy aby nei przesadzacie z tym uwielbieniem i zakochaniem w sprzedawczyniach w pl sklepach. Jakies takie dziwne mam uczucie, że nie ma az takich dobrych i cukierkowych ludzi na swiecie co by sie tylko na forum rejestrowali żeby tylko napisac jaka ta pani w malince jest cudowna. Nie ma czegoś takiego... Czy aby wy między sobą nie walczycie ? Mam na myśli sklepy, tak sklepy i ich właścicieli i pracowników.
Mania,
Zarejestrowałaś się na forum 2 września i wciągu 3 dni napisałaś 2 posty o tym jaka to malinka jest cudowna i aż płaczesz bo pani z malinki jest w ciązy i niebawem odejdzie ...
Błagam, jeszcze raz przeczytam takiego posta obsmarowanego wazeliną i się popłaczę !
Temat zamykam ...
Mania,
Zarejestrowałaś się na forum 2 września i wciągu 3 dni napisałaś 2 posty o tym jaka to malinka jest cudowna i aż płaczesz bo pani z malinki jest w ciązy i niebawem odejdzie ...
Błagam, jeszcze raz przeczytam takiego posta obsmarowanego wazeliną i się popłaczę !
Temat zamykam ...
[img]http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-253.gif[/img]
[b]Będziesz pisał na temat, nie będziesz spamował, będziesz...[/b]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/6522/ubd3874.png[/img]
[b]Będziesz pisał na temat, nie będziesz spamował, będziesz...[/b]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/6522/ubd3874.png[/img]