Witam!
Mam do oddania komplet 6 książek, każda z CD, do nauki MS Office 2002 dla początkujących po angielsku. Proszę klikać na tytuły, żeby dowiedzieć się więcej o każdej z nich.
- Word
- Access
- PowerPoint
- Excel
- Outlook
- FrontPage
Jeśli kogoś interesuje specyficzny tytuł to mogę oddać pojedyncze pozycje z kompletu.
Zainteresowanych proszę o wysłanie mi prywatnej wiadomości. Odbiór osobisty, ale mogę też wysłać pocztą, koszt wysyłki ponosi jednak adresat (PayPal). Cały komplet trochę waży, paczka za wszystko może wynieść nawet dyszkę.
Książki i CD do nauki MS Office 2002 oddam [po angielsku]
- machinogodzilla
- Nowicjusz
Ostatnio zmieniony wt mar 31, 2009 4:24 pm przez machinogodzilla, łącznie zmieniany 1 raz.
|
► Zobacz co się dzieje w Soton
|
|
Hej
Jestes pewien(na), ze jest to 2002, a nie 2003 przypadkiem ?
Druga sprawa - stwierdzenie, ze kolejne wersje Office`a nie roznia sie od siebie zabardzo, tylko graficznie jest baaardzo bledne. Podam Ci prosty przyklad. Sprobuj zrobic np. korespondencje seryjna dla 20 roznych osob pod Wordem 2003 i 2007. Ciekawy jestem jak Ci pojdzie. Moim skromnym zdaniem Office 2007 to porazka, rozni sie diametralnie od poprzednich wersji i nawet znalezienie najprostszej funkcji graniczy z cudem.
Pozdr :)
Jestes pewien(na), ze jest to 2002, a nie 2003 przypadkiem ?
Druga sprawa - stwierdzenie, ze kolejne wersje Office`a nie roznia sie od siebie zabardzo, tylko graficznie jest baaardzo bledne. Podam Ci prosty przyklad. Sprobuj zrobic np. korespondencje seryjna dla 20 roznych osob pod Wordem 2003 i 2007. Ciekawy jestem jak Ci pojdzie. Moim skromnym zdaniem Office 2007 to porazka, rozni sie diametralnie od poprzednich wersji i nawet znalezienie najprostszej funkcji graniczy z cudem.
Pozdr :)
[img]http://img256.imageshack.us/img256/3926/sig2pk.jpg[/img]
- machinogodzilla
- Nowicjusz
Na każdej okładce napisane jest 2002 więc dopóki wydawnictwo się nie pomyliło we wszystkich sześciu przypadkach to jest to wersja 2002 :)
Biorąc pod uwagę, że są to książki dla początkujących, biorę poprawkę i wycinam uwagę o podobieńswie do późniejszych wersji, bo rzeczywiście więcej byłoby pewnie irytacji niż pożytku. A po co ktoś ma sobie niszczyć komputer
Biorąc pod uwagę, że są to książki dla początkujących, biorę poprawkę i wycinam uwagę o podobieńswie do późniejszych wersji, bo rzeczywiście więcej byłoby pewnie irytacji niż pożytku. A po co ktoś ma sobie niszczyć komputer

|
|
|