BT - Czyli jak walczyć o swoją kasę

Gdzie kupić? Jak znaleźć?... Czyli garść porad na bieżąco !
Awatar użytkownika
e-admin
Administrator

sob lip 26, 2008 11:44 pm

Wiecie co ? BT mi się kojarzy z TP.
Jeśli nie ma boxa w domu to się płaci za podciagnięcie linii 125 Ł ... po roku moge kopnąć BT i zrobić tak jak ja upgrejta w tiscali i mieć line rental za free.

płacąc za usługę 125 Ł czyż nie zapłaciłam za coś ? Czy 125 Ł to nie wystarczająca kwota na to by po prostu mi kabel dociągnąć 2 metry z głównej ulicy ? Mam linię za ta kwotę , czemu ja mam jeszcze być zmuszona by korzystać z BT ? Po prostu interesuje mnie sam moment i myk prawny jakim kierują się takie firmy jak Tiscali .... po jakimś czasie po prostu zabierają BT linię ??
Czy ktoś wie o co lotto ?
[img]http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-253.gif[/img]

[b]Będziesz pisał na temat, nie będziesz spamował, będziesz...[/b]

[img]http://img526.imageshack.us/img526/6522/ubd3874.png[/img]
Awatar użytkownika
eczajkowska
Nowicjusz

wt lip 29, 2008 10:03 pm

Drogi krisie
Nie wiem jak ci sie to udalo,ale obowiazkowa oplata za aktualizacje lini tel.jest £30,moze trafiles na dobrego czlowieka i dal ci to za free.;)W co watpie.A co to tych opcji to tak;
opcja 1 dzieli sie na 2 podopcje;
a)tylko linia tel
b)linia tel+darmowe wieczory i weekendy

Koszt jest ten sam wiec lepiej jest wziasc z darmowymi minutami jezeli ktos nie zamierza za 2 miesiace zarwac umowy,ale jezeli decydujesz sie na darmowe minuty to automatycznie decydujesz sie na dodatkowa usluge.Zerwanie umowy tylko z renytal line a zerwanie umowy z rental line + minuty darmowe to jest ograona róznica.Dlatego wiele ludzi decyduje sie na opcje z minutami i darmowymi weekendami .bo czy bierzesz sama linie czy minuty koszt miesieczny wynisc 11.75 miesiecznie.Wiec tak to wyglada.Uwiez mi bo wiele przeszlam z BT,ale udalo mi sie uniknac nawet kar choc z umowy zrezygnowalam po 3 tyg.Poniewaz zdecydowalam sie na net z TALK TALK.pozdrawiam;)
Awatar użytkownika
eczajkowska
Nowicjusz

wt lip 29, 2008 10:05 pm

Ewelino26 napisz cos wiecej bo nie berdzo wiem o czo chodzi jaki masz problem.Moze uda mi sie pomóc.;)
Awatar użytkownika
lunafly
Bardzo odważny

pn sie 04, 2008 7:46 pm

eczajkowska pisze:Drogi krisie
Nie wiem jak ci sie to udalo,ale obowiazkowa oplata za aktualizacje lini tel.jest £30,moze trafiles na dobrego czlowieka i dal ci to za free.;)W co watpie.
Tak się składa,że wynajmuję mieszkanie wraz z z Krisem i muszę potwierdzić jego słowa, nikt nie wydawał się tutaj jakiś specjalnie dla nas wyjątkowy, zwyczajnie potraktowano to jako normlaną sprawę i nie naliczono nam dodatkowych kosztów, także w pierwszym rachunku nie widniała kwota dodatkowych kosztów 30 funtów,
nie piszę tego jako powód do dyskusji wydaje się to raczej dziwne, ale tak zwyczajnie było.
Pozdrawiam. :D
Obrazek
ODPOWIEDZ