:)
Moderator: NaDi@30
-
- Nowicjusz
jezeli na czyms mi zalezy robie wszystko by to osiagnac:*Kasiu:)
Samotnosc dobija:(
-
- Nowicjusz
jezeli mi na czyms zalezy to zawsze robie wszystko by to osiagnac Kasiu:*
mil3czk4 pisze:aż się uśmiechnęłam - a to dobrze ;) w sumie - czemu nie!? tylko ze ja w piątek wyjeżdżam do Polski na dwa tygodnie i bd niedostępna ;)
piszcie i mnie.taki mlody nie jestem ale sie odnajduje w roznowiekowym towarzystwie.a tego mi wlasnie brak ostatnio:)
-
- Nowicjusz
eh Przepraszam tak sobie szczelilem z imieniem Bo wydawalo mi sie ze gdzies na innym poscie widzialem Twoje imie:):)Przepraszam bardzo:(A jezeli mozna wiedziec jak masz na imie napisz mi na priv:):)Buziaczki:*
- mil3czk4
- Zasłużony W Boju
- Kontakt:
w takim razie witaj w naszym babińcu :)baq009 pisze:mil3czk4 pisze:aż się uśmiechnęłam - a to dobrze ;) w sumie - czemu nie!? tylko ze ja w piątek wyjeżdżam do Polski na dwa tygodnie i bd niedostępna ;)
piszcie i mnie.taki mlody nie jestem ale sie odnajduje w roznowiekowym towarzystwie.a tego mi wlasnie brak ostatnio:)
- mil3czk4
- Zasłużony W Boju
- Kontakt:
adrian1987 pisze:eh Przepraszam tak sobie szczelilem z imieniem Bo wydawalo mi sie ze gdzies na innym poscie widzialem Twoje imie:):)Przepraszam bardzo:(A jezeli mozna wiedziec jak masz na imie napisz mi na priv:):)Buziaczki:*
Ale Ty masz bajer, no popatrz ;) nie podam Ci mojego imienia nawet na priv, gdyż tak serio to mama mi nie pozwala się kontaktować z nieznajomymi, ale też na K.
Z tymi buziakami to się proszę powstrzymać bo to się zaczyna robić zbyt prywatne, a ja nie potrzebuje drugiej połowy, po prostu jestem otwarta na nowych znajomych, których i tak mam już wielu ;)
Hej :)
Dzięki za odpowiedzi :) Sęk w tym,że to mój post to miała być odpowiedz na watku,ktora to pewna 30 latka szukała kogoś na wspolne zakupy,czy kawe.Pomyliłam się i zalożyłam wątek,ale to nic.
Z miłą chęcią wyskoczyłabym na kawe,ale obecnie przez miesiąc będe bardzo zajęta. :/
Pozdrawiam. :)
Dzięki za odpowiedzi :) Sęk w tym,że to mój post to miała być odpowiedz na watku,ktora to pewna 30 latka szukała kogoś na wspolne zakupy,czy kawe.Pomyliłam się i zalożyłam wątek,ale to nic.
Z miłą chęcią wyskoczyłabym na kawe,ale obecnie przez miesiąc będe bardzo zajęta. :/
Pozdrawiam. :)
To i Ja sie dopisuje na wspolna kawe czy herbate o ile temat aktualny :wink:
[img]http://img.userbars.pl/23/4487.png[/img] [img]http://img.userbars.pl/32/6346.gif[/img]
Bóg mnie stworzył,diabeł opętał.Na zawsze będę
grzeszna i święta...
gg:2306643
Bóg mnie stworzył,diabeł opętał.Na zawsze będę
grzeszna i święta...
gg:2306643